Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Gør dig vinterklar med Ecooking: Fugtboost din hud

I denne LIVE får vi besøg af Tina fra Ecooking og Sarah Grünewald, der guider dig til at fugtbooste din hud, så den er klar til de kommende, kolde måneder. De afslører også deres favoritter fra Ecooking, og så gennemgår de også de lækreste makeupprodukter, der giver dig et naturligt og lækkert look. Se med!
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 02/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Matas LIVE

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Serum. Du kan ikke undgå at høre om serum til ansigtet, når du hører om hudpleje. Det er et vigtigt lille (vidunder)middel, men hvordan får man de bedste resultater med serum? Som det er med meget indenfor hudpleje, kan det virke lidt svært med serum: Hvorfor skal man bruge det? Hvilken skal man bruge? Hvor ofte skal man bruge serum? Der er mange spørgsmål, og i denne LIVE svarer vores hudpleje-ekspert på de mest stillede af slagsen.

Læs Mere
Spørg eksperten om probiotisk hudpleje

Matas LIVE

Spørg eksperten om probiotisk hudpleje

Af Matas

Kender du probiotisk hudpleje? Det er hudpleje, der virkelig kan gøre en forskel for dig. BAK Skincare's gode og effektive produkter er skabt med bakterier. Og det kan lyde lidt underligt, men vi lover dig, det gør en stor forskel for dig og din hud. I denne LIVE gør vi dig, sammen med eksperten fra BAK Skincare, meget klogere på den innovative tilgangsmåde til hudpleje - og ikke mindst effekten heraf. Og så viser vi dig vilde før og efter billeder!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.