Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten guider: Vigtige vitaminer til kvinder

Hverdagen er så småt ved at indfinde sig ovenpå sommerferiens udskejelser, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at kickstarte de sunde vaner igen! Se med i denne live, hvor materialist Randi Kinnerup guider os gennem den bedste kosttilskuds-rutine til kvinder og grundigt gennemgår de vitaminer og mineraler, der er vigtige for dig som kvinde. Det er vigtigt at værne om sundheden – og heldigvis er det nemmere, end du tror.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 16/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE guider vi til hvilke vitaminer og mineraler, som er essentielle for dig som kvinde. Vi har i den forbindelse teamet op med ekspert Randi Kinnerup, der til dagligt arbejder som helserådgiver. Randi vil dele sine tips og tricks til, hvordan vi starter op på sunde rutiner og hvilke kosttilskud du som kvinde med fordel kan have i din daglige rutine.

Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få ekspert Randi Kinnerups bedst råd til, hvordan du får mest ud af de vigtige vitaminer og mineraler.


Shop alle de bedste kosttilskud her

SPAR 70%
20 brusetabletter
LivolLivol Skin Glow brusetablet
10,48 kr.34,95 kr.
FAST LAV PRIS
180 kaps.
PuoriOmega-3 O3
319,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
100 kaps.
SolarayVitex 400 mg
189,95 kr.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Ultimativ anti-age: Vi guider

Matas LIVE

Ultimativ anti-age: Vi guider

Af Matas

Se med, når kemiingeniøren og ernæringseksperten guider til anti-age indefra og udefra. Plaisir lancerer nogle helt særlige nyheder som hjælper med at booste din daglige hudplejerutine, og det vil ernæringsekspert Pernille Tørnes fortælle meget mere om. Find også ud af, hvad kemiingeniøren vil anbefale at du supplerer din hudplejerutine med, hvis du ønsker øget elasticitet og fasthed i huden. Vi har desuden sikret et helt særligt tilbud under LIVEN, hvor du får 35% på alt fra Plaisir!

Læs Mere
Naturlig og glødende sommermakeup: Sådan gør du

Matas LIVE

Naturlig og glødende sommermakeup: Sådan gør du

Af Matas

Sommer er lig med sol og smuk, glødende hud. Det er dog også tiden, hvor al makeup tydeligere ses på huden og tilmed har en tendens til at fedte og forsvinde hurtigere. I dag giver vi vores bud på, hvordan du kan skabe et smukt, glødende og naturligt look der holder - selv hvis man har en tendens til at skinne i løbet ad dagen!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek