Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Godt Nyt i Matas
I Matas vil vi sætte fokus på de gode nyheder - og dem har vi heldigvis mange af. LA:Bruket, Glow Hub, BAK Skincare og mange flere er nogle af de nyheder, du kan finde på hylderne i Matas, og i denne LIVE gennemgår vi dem alle. Vi er sikker på, du finder en ny (eller to) favorit!
Mere nyt til dig
Vi sendte LIVE mandag d. 24/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Godt nyt i Matas

I Matas har vi et væld af gode nyheder, du kan række ud efter på hylderne – både dem i butikkerne og de digitale af slagsen. Vi præsenterer dig her for nogle af dem spændende sager, vi er sikker på, du vil forelske dig i. Det har vi på redaktionen i hvert fald gjort.

LA:Bruket

Du har sikkert set det indbydende design før. De brune flasker med det hvide mærkat, der passer så godt ind i den skandinaviske indretning. LA:Bruket er et gennemført svensk brand, der skaber naturlige og økologiske produkter til din krop – og som hverken går på kompromis med ingredienser eller æstetik. Duftene er milde, og det er tydeligt, at der er kælet for den rolige følelse, du får, når du bruger produktet. Tænk på rolig natur, frisk luft og lyden af træer, der rusker – så har du LA:Bruket på dit badeværelse.

Se de lækre produkter fra LA:Bruket

LUMENE

LUMENE er et hudplejemærke fra Finland. Det er faktisk det bedst sælgende af slagsen i Finland. Mærket er inspireret af Nordens kvinder og deres friske udstråling samt naturen, der ofte er forankret i den måde, vi i Norden lever på. Skønhedsprodukterne fra LUMENE er bæredygtige og naturlige – og så er de virkelig lækre! Når du vælger LUMENE, vælger du at pleje din hud med skatte fra den nordiske natur som kildevand, multebær, tyttebær og birkesaft. Produkterne har indhold af op til 99% naturlige ingredienser.

Hvilke LUMENE produkter skal du vælge?

SPAR 48,-
Lumene Nordic Bloom  Vegan Collagen Essence 30 ml
191,95 kr.239,95 kr.Spar 48,-
SPAR 46,-
Lumene Nordic Bloom Vegan Collagen Eye Serum 10 ml
183,95 kr.229,95 kr.Spar 46,-

Glow Hub

Glow Hub er et hudplejebrand fra UK, der med en simpel filosfi skaber produkter, der allerede nu er flyttet ind i mange hudplejerutiner verden over. Målrettede løsninger, simple rutiner og en fin indpakning er det, du får, når du vælger Glow Hub. What’s not to like? Okay, der er faktisk endnu mere, der gør, at vi på redaktionen allerede har kastet vores kærlighed over Glow Hub:

•    Glow Hub er vegansk
•    Glow Hub er cruelty free
•    Glow Hub består af naturlige ingredienser
•    Glow Hub er nemt

… Glow Hubs produkter er nemlig inddelt i farver, efter hvilken hud de er skabt til. Nemt og lækkert!

Har du favoritter fra Glow Hub?

Estelle & Thild

Estelle & Thild er et svensk hudplejemærke, der byder på noget af det lækreste til din hud. Mærket er skabt med passion for økologisk og vegansk skønhed – og det er netop det, du får, når du vælger Estelle & Thild. De forskellige produkter er produceret af innovative formler, der giver resultater. I produkterne er ingredienser af den reneste form, som passer godt på din hud både morgen og aften.

Se vores udvalgte produkter fra Estelle & Thild her

Bondi Sands

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har hørt om Bondi Sands, så er vi på redaktionen glade for, at du er landet her – så får vi nemlig æren af at fortælle dig lidt om det lækre mærke. Bondi Sands er hudplejeprodukter, der er skabt til din hud med det udgangspunkt, at hudpleje skal være simpel, effektiv og personlig. Hudplejeprodukterne skal hjælpe dig og din hud med netop de udfordringer, I har. Bondi Sands Everyday Skincare produkter er udviklet af anerkendte hudeksperter. De fine og farverige produkter er fyldt med naturlige ingredienser og videnskabeligt understøttede ingredienser, der giver dig de bedste resultater.

Opnå nem hudpleje med disse produkter fra Bondi Sands

SPAR 29,-
Bondi Sands Eye Spy Vitamin C Eye Cream 15 ml
115,95 kr.144,95 kr.Spar 29,-
SPAR 27,-
Bondi Sands Thirsty Skin Hyaluronic Acid Serum 30 ml
107,95 kr.134,95 kr.Spar 27,-
SPAR 31,-
Bondi Sands Sweet Dreams Night Moisturiser 50 ml
123,95 kr.154,95 kr.Spar 31,-
SPAR 33,-
Bondi Sands Bondi Babe Clay Mask 75 ml
131,95 kr.164,95 kr.Spar 33,-

Endnu en favorit fra Lavinde Copenhagen

Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med Lavinde Copenhagen. Det danske, prisvindende skønhedsmærke, der begejstrer alle, som prøver det. Nu har de geniale mennesker bag Lavinde Copenhagen skabt endnu en genistreg – denne gang i form af en allergivenlig foundation, der er verdens første allergicertificeret af slagsen. Den består af de reneste råvarer, der er oplagt til dig med sensitiv hud eller dig, der bare gerne vil passe godt på din hud. Foundationen er nem at påføre og skaber et behageligt lag, din hud kan ånde igennem. Hvad end du ønsker et naturligt eller glamourøst look, er denne foundation noget for dig. Og så stimulerer den faktisk også din kollagenproduktion – det er simpelthen en ny favorit på flaske!

Opnå naturlig glød med Lavindes nyhed

John Frieda: Vibrant shine

John Frieda har skabt den lækreste serie af pleje til dit farvet hår, der får håret til at skinne og føles blødt og lækkert. Produkterne er cruelty free, silicone free og vegan friendly. Det er altså produkter, der er skabt med kærlighed for omverdenen og selvfølgelig for dit hår. Alle typer af hår kan bruge denne serie, og vil se resultater med det samme. Håret skinner, som når du har fået en dybdegående kur hos frisøren – og så vil farven fremstå tydelig og velplejet. Prøv den derhjemme!

1, 2, 3 produkter fra John Frieda er alt, du behøver

SPAR 24,-
John Frieda Shampoo 250 ml
70,95 kr.94,95 kr.Spar 24,-
SPAR 24,-
John Frieda Conditioner 250 ml
70,95 kr.94,95 kr.Spar 24,-
SPAR 34,-
John Frieda 3-in-1 Shine Spray 150 ml
103,95 kr.137,95 kr.Spar 34,-

BAK Skincare

BAK Skincare et et dansk hudpleje brand, hvor innovative produkter skaber grobund for synlig effekt. BAK Skincare har specialiseret sig i probiotiske, men også præbiotiske og postbiotiske produkter. Men hvad dækker det egentlig over? Du kan læse meget mere i vores artikel her, hvor du også kan se de tydelige resultater, flere har oplevet ved brug af BAK Skincare.

Effektive produkter fra BAK Skincare

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Vi guider

7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om, at du kan få både makeup og hudpleje med naturlige ingredienser. Men hvad indebærer det helt præcist, og hvilke produkter skal man kigge efter, hvis man ønsker naturlige ingredienser i sin hudpleje? Det har vi taget et kig på i denne artikel.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.