Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Årets nyhed: Fenty Beauty og Fenty Skin
Endelig kan vi afsløre, at hylderne i Matas bliver dét smukkere. De bliver nemlig snart fulde af de lækreste produkter fra Fenty Beauty og Fenty Skin. Vi glæder os til at forskønne vores beauty- og hudplejerutine med de perfekte (og virkelig populære) produkter. I denne LIVE har vi en vaskeægte ekspert med, der ved alt om Fenty Beauty og Fenty Skin. Du får derfor de bedste tips til Rihannas superpopulære produkter.
Makeup
Vi sendte LIVE onsdag d. 26/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!

Læs Mere
Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Matas LIVE

Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Af Cathrine Katzmann

Ikke to mennesker er ens. Derfor er sandsynligheden for, at du og din partner ikke taler samme kærlighedssprog, ret stor. I denne LIVE får vi besøg af vores parterapeut og sexolog, Cathrine Katzmann, der gør os klogere på kærlighedssprog, og hvordan vi som par kan forstå hinanden uden at tale det samme sprog. I anledning af uge 6 præsenterer Cathrine også udvalgt, og spændende, sexlegetøj, du kan nyde med din partner eller alene. Her er sproget ikke afgørende.

Læs Mere