Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Kan man lave en blush ud af læbestift og foundation, og er ‘dot makeup’ virkelig den nye teknik til basen? De sociale medier flyder over med nye produkter og særlige hacks, som gør hverdagen nemmere og makeuppen smukkere. I denne live lægger vi et fuldt makeuplook med de populæreste produkter og virale trends – og tester, hvad der egentlig er hypen værd. Det bliver både vådt og tørt, farverigt og glansfuldt!
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 19/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan laver du et perfekt look med Kylie Cosmetics

Matas LIVE

Sådan laver du et perfekt look med Kylie Cosmetics

Af Matas

Kylie Cosmetics er en favorit, og der er netop landet de lækreste nyheder på hylderne, som vi i denne LIVE tester. Amalie og Zita afslører nyhederne og lægger et gennemført look med de uundværlige produkter, som du med sikkerhed også vil forelske dig i.

Læs Mere
Eksperten guider: Hudpleje-rækkefølge

Matas LIVE

Eksperten guider: Hudpleje-rækkefølge

Af Matas

Hudpleje er en jungle. Der er mange produkter, tips, tricks og måder, man kan gøre tingene på - og vi på Matas LIVE redaktionen forstår, at det kan være svært at finde rundt i. Derfor guider vi dig sammen med en kosmetolog og hudplejeekspert til at skabe den ultimative hudplejerutine for dig. Vi fortæller og forklarer selvfølgelig også, hvordan du får det bedste ud af alle produkterne i rutinen. I én LIVE lærer du altså, hvordan du opbygger og bruger alle dine produkter i den bedste rækkefølge.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek