Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Get ready with Christiane: Mit simple hverdagslook
I denne 'Get ready with' er vi hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller, der guider til et simpelt, men selvfølgelig gennemført, hverdagslook. Hun lægger en simpel base med en god foundation, concealer og en smuk blush. Derefter et det brynenes tur med nemme produkter, der hurtigt skaber bryn on fleek .Og så har hun en helt særlig mascara med, der giver de smukkeste vipper.
Get Ready With
Vi sendte LIVE onsdag d. 12/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Get Ready With Salli: Glam og røde læber

Matas LIVE

Get Ready With Salli: Glam og røde læber

Det mest underholdende ved 'The Oscars' er, hvis du spørger os, den røde løber. Vi kan ikke få øjnene fra skærmen, når stjernerne med smukke kjoler og gennemført makeup træder ind på tæppet. Og det er også grunden til, at vi dedikerer denne Get Ready With til Hollywood. Hollywood er indbegrebet af glitter og glam - og det er netop det, Salli guider dig til i aften, så du nemt kan gøre kunsten efter. Vi lover røde læber og dramatiske øjne!

Læs Mere
Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Matas LIVE

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Vi kender Caroline Hannibal som en skarp beauty-nørd, der på TikTok deler ud af tips, tricks, produkter - og alt hvad der rører sig indenfor den store beauty-verden. Caroline er dygtig, og vi er flere på redaktionen, der troligt følger med og afprøver det, Caroline foreslår. Derfor har vi inviteret hende i studiet, hvor hun afslører nogle af hendes favoritter, når det kommer til både hud og hår. Hun har blandt andet en helt særlig vitamin C-serum fra Revitalift med. Den vil du prøve!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.