Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Get Ready With Salli: Glam og røde læber

Det mest underholdende ved 'The Oscars' er, hvis du spørger os, den røde løber. Vi kan ikke få øjnene fra skærmen, når stjernerne med smukke kjoler og gennemført makeup træder ind på tæppet. Og det er også grunden til, at vi dedikerer denne Get Ready With til Hollywood. Hollywood er indbegrebet af glitter og glam - og det er netop det, Salli guider dig til i aften, så du nemt kan gøre kunsten efter. Vi lover røde læber og dramatiske øjne!

Vi sendte LIVE onsdag d. 15/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Get ready with Pernille: Få alle hendes makeuptips

Matas LIVE

Get ready with Pernille: Få alle hendes makeuptips

Af Matas

I denne Matas LIVE er vi hjemme hos vores Matas LIVE-vært Pernille, som denne torsdag skal ud og danse salsa og derfor vil vise, hvordan hun lægger sin festmakeup fra bunden. Pernille har lovet at øse ud af alle sine tricks fra voluminøse læber til foxy eyes – og hun har allerede afsløret, at der masser af glimmer, kilometerlange vipper og… tape på programmet? Vi er super nysgerrige og glæder os til at se alle Pernilles tips og tricks! Hvis du heller ikke vil gå glip af det, så tilmeld dig her!

Læs Mere
Get ready with Amalie: Et let og naturligt look

Matas LIVE

Get ready with Amalie: Et let og naturligt look

Af Matas

Amalie sætter sig foran telefonen og lægger makeup, så du kan få et unikt indblik i alle hendes favoritprodukter og gyldne makeup-tips. Hun åbner makeup-pungen, der er fuld af lækkerier fra Kylie by Kylie Jenner, Kenny Anker, Nilens Jord og Ecooking. Det bliver en hyggelig LIVE, hvor Amalies personlige makeup-rutine spiller hovedrollen. Og du kan selvfølgleig stille hende alle dine spørgsmål undervejs. Se med!

Læs Mere