Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Get ready with Pernille: Ombre & glazed lips

Har du også lyst til at kaste dig over 'glazed-lip'-trenden, som der florerer på de sociale medier, hvor dine læber har et glossy (og uimodeståeligt) look? Eller hvad med ombre-læber, der indrammes af forskellige farvenuancer af læbestift for at skabe en gradvis farveovergang - og en vildt smuk effekt? I denne LIVE guider Pernille dig til lækre læbe-looks, der tager udgangspunkt i de største trends lige nu.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE mandag d. 25/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Get ready with Zita: Et gennemført festlook

Matas LIVE

Get ready with Zita: Et gennemført festlook

Af Matas

Matas LIVEs helt egen kosmetiker, Zita, går LIVE og guider dig til et gennemført festlook, hvor glimmer, glitter og røde læber er omdrejningspunktet. Hun giver dig alle hendes bedste tips til at lægge glimmer, få læbestiften til at holde hele aftenen og øjenskyggen til at sidde perfekt.

Læs Mere
Pernilles bedste makeup-tips

Matas LIVE

Pernilles bedste makeup-tips

Af Matas

I denne Matas LIVE er vi hjemme hos vores Matas LIVE-vært Pernille, som denne torsdag skal ud og danse salsa og derfor vil vise, hvordan hun lægger sin festmakeup fra bunden. Pernille har lovet at øse ud af alle sine tricks fra voluminøse læber til foxy eyes – og hun har allerede afsløret, at der masser af glimmer, kilometerlange vipper og… tape på programmet? Vi er super nysgerrige og glæder os til at se alle Pernilles tips og tricks! Hvis du heller ikke vil gå glip af det, så tilmeld dig her!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek