Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Eksperten guider til anti-age: Effektiv rutine
Hvornår skal man starte med at tænke på anti-age? Og hvilke produkter skal man bruge? I denne LIVE stiller Salli og Zita skarpt på anti-age, og de guider dig sammen til de optimale produkter og den optimale rutine, der gavner netop din hudtype. Det er nemlig ikke kun alderen, der er afgørende - tvært imod. Bliv meget klogere her.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 19/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Tættere på Raz Skincare og de populære produkter

Matas LIVE

Tættere på Raz Skincare og de populære produkter

Af Matas

Vidste du, at hyaluronsyre gør, at din hjerne og øjne ikke tager skade, når du hopper rundt? Og vidste du, at AHA-peeling kommer fra barken på Piletræet? Det vidste vi heller ikke. I denne LIVE gør Raz fra Raz Skincare os klogere på, hvad det helt præcist er, at en række af de mest populære hudplejeingredienser gør for vores hud. Vi byder indenfor hos Raz Skincare i København og kommer meget tættere på det superpopulære brand! Og så skal vi finde en vinder af præmie til en værdi af 1800 kroner.

Læs Mere
Get ready with Pernille: Et lækkert festival-look

Matas LIVE

Get ready with Pernille: Et lækkert festival-look

Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox… Sommeren er fyldt med festlige festivaler! Derfor har Pernille sat sig for at kreere et farverigt festival-look, der passer til de festlige rammer. Vi snakker glitter, similisten og guld – og Pernille giver sine bedste tips til både læber, øjne og makeup, der holder på huden hele dagen – også i varmt, solrigt vejr!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.