Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Derfor skal du købe dine gemte favoritter i dag

Har du også mange gemte 'favoritter' på din Club Matas profil? Det har vi her på redaktionen, og i denne LIVE afslører vi dem - og hvorfor lige netop i dag er en god dag at klikke dem alle hjem på. Det er nemlig Cyber Monday, og her får du som Club Matas medlem en helt unik mulighed for at tjene (rigtig mange) point til kontoen. Vi afslører meget mere i aften, hvor Silke og Ellen også viser, hvilke favoritter de klikker hjem. Se med!
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 28/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Hvad kan jeg få for mine point?

Vi guider

Hvad kan jeg få for mine point?

Af Maria Bech-Jensen

Vil du også vide, hvordan du kan få meget mere for dine penge hos Club Matas? Så læs med her. I denne artikel løfter vi sløret for, hvordan du kan udnytte dine optjente point til at få fingrene i fantastiske produkter. Uanset om du shopper i vores fysiske butikker, online eller gennem appen, så optjener du nemlig point som Club Matas-medlem. Disse point kan du veksle til lækre produkter, og vi kommer med idéer til netop det.

Læs Mere
Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Matas LIVE

Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Af Matas

Velkommen til Matas Skønhedssalon! I denne LIVE gør vi dig klogere på, hvordan du kan lægge den smukkeste hverdagsmakeup. Vi tester både nogle lette skønhedsteknikker af, giver dig den fulde how-to-guide, og så viser vi, hvordan du med få produkter og steps kan skabe et naturligt og let makeuplook på 5 minutter. Vi har inviteret en masse populære makeupprodukter med i studiet, som vi viser, hvordan man bruger i aktion, så du kan blive godt klædt på til at skabe looket derhjemme.

Læs Mere