• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Hvad kan jeg få for mine point?

Vidste du, at der tikker point ind på din konto, hver gang du som Club Matas-medlem eller Club Matas Plus-medlem shopper i Matas butikkerne, på matas.dk eller i Club Matas app’en – og at du i øvrigt kan bruge pointene til at opnå rabat? I denne artikel kommer vi med 5 bud på, hvad du kan bruge dine hårdtoptjente Club Matas point på.

Personligt er jeg ikke den bedste til at gemme mine Club Matas point og bliver lykkelig, hver gang jeg har mulighed for at spare en flade 50’er på min yndlings-ansigtsmaske. Meeen hvis du modsat mig er en vaskeægte supersaver, så er der altså mange gode sager, som du kan klikke hjem for dine point – helt uden du behøver at have betalingskortet op af lommen.  

125 point = 5 pandalakridser  

Det kommer måske som en overraskelse for nogen, men Panda-lakridserne er faktisk ét af vores all time bedst sælgende produkter i Matas.  


I er altså en del slikmunde derude, der (måske, måske ikke) impulskøber ved kassen – and I get it! Det er altså bare nemt at gå sukkerkold, når man har været ude at shoppe i flere timer, og pludselig opdager, at alle de gode sager ligger lige foran næsen på en, når man skal til at betale.  


For de 25 kr., som de 125 point svarer til, kan du altså smide hele 5 (!) pandalakridser oven i din ordre helt gratis. Så tør jeg næsten vove at påstå, at fredagshyggen er sikret.  

250 point = Hårkur fra Matas Striber

For 250 point kan du give lokkerne et skud kærlighed med et af de mest solgte hårpleje-produkter fra Striberne; nemlig hårkur til tørt og beskadiget hår.  


Vi ved, at I ❤ vores Striber lige så højt, som vi gør! Og det kan man jo ikke fortænke jer i, for det er altså bare nogle produkter, der virker, som de skal, og hvor du får enormt meget for pengene.


Prisen ligger i et leje, hvor alle kan være med – hvilket er heldigt, for det betyder jo også, at du lige kan snige en hårkur med gratis i kurven, hvis du lige står og har 250 point på kontoen, som du ikke ved, hvad du skal bruge på.  

500 point = den bedst sælgende mascara  

Med 500 point svarende til 100 kr. kan du ‘unlocke’ endnu en af vores bestsellers – denne gang inden for makeup-kategorien – og jeg kan afsløre, at det er et produkt, der i den grad har fået opmærksomhed på de sociale medier det seneste år.  


Maybelline Sky High er nemlig dén mascara, vi har solgt allerflest af i 2021. Vi siger pænt tak til TikTok for at hype produktet og vise os, hvor nemt det er at få smukke, lange vipper 😉  


Amalie her fra Stories redaktionen har faktisk testet den populære mascara, så hop ind og læs hendes anmeldelse her, hvis du er nysgerrig på, om den rent faktisk kan noget.  


Pssst... Hvis du klikker Sky High Mascara hjem med dine 500 point, så er der endda lidt tilovers – og det betyder, at du faktisk kan smide en ekstra panda-lakrids i kurven helt gratis. Så er der også lidt godt til den søde tand.  

1000 point = Hudplejerutine fra Matas Natur

Nu begynder det at blive rigtig sjovt – for har du tilfældigvis 1000 point på din Club Matas konto, så har du altså mulighed for at shoppe en hel hudplejerutine fra Matas Natur for dine point alene.


Okay okay, rutine er måske så meget sagt, men 1000 Club Matas Point svarer til 200 kr., og for det kan du altså BÅDE få en dagcreme og en natcreme fra Matas Natur.  


Med andre ord er der altså forkælelse på programmet, når de to cremer fugter og plejer din hud med lækre ingredienser som aloe vera og E-vitamin. Om dagen kan du desuden nyde godt af SPF15, mens du om natten får et hav af aktive ingredienser til at sørge for, at din hud fugtet, velplejet og ikke mindst beskyttet.  

2500 point = Bestseller duften 

2500 point er en god sjat, men ikke usandsynligt at have stående på kontoen – særligt hvis du er medlem af Club Matas Plus, hvor du optjener 3 x point ved alle køb.  Vi befinder os her i et leje, hvor du har mulighed for at lægge nogle ret vilde produkter i kurven og udelukkende betale for dem med dine point.  


Har man sagt luksusvarer, har man også sagt parfume. Og dét er lige præcis, hvad du kan klikke hjem for de 500 kr., som pointene svarer til.  


Det ku’ fx være YSL Black Opium, som er en af vores bedst sælgende parfumer her i Matas. Den feminine duft åbner med noter af orangeblomst, pære og pink peberkorn i toppen, mens hjertet er sensuel med sine krydrede noter af kaffe og jasmin for til sidst af blive rundet af med søde noter af vanilje og patchouli – en vanedannende kombination, der gør den til en favorit på mange badeværelseshylder.  

Og dét kan den også blive kvit og frit på din – hvis du vel at mærke lige har 2500 point på Club Matas kontoen, som du vil smide efter den.

(50)
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 30 ml
479,95
Optjen 48 point

Kort og godt om Club Matas point

Hvordan optjener jeg Club Matas point?  

For at kunne optjene en masse point, som du kan bruge til at opnå rabat på dine yndlingsprodukter eller til at klikke nogle af vores bestseller hjem helt gratis, skal du selvfølgelig først og fremmest være medlem af Club Matas eller Club Matas Plus.  

Du kan melde dig ind i Club Matas her og Club Matas Plus her.

Hver gang du svinger kortet i en af vores butikker, på matas.dk eller i vores app, og samtidig viser dit medlemskort, så tikker der altså point ind på kontoen, som du senere kan bruge. Du kan holde øje med din saldo under “Mit Matas” og “Mine Point” inde på Club Matas app’en, eller når du logger ind på din profil på matas.dk.  

For hver 10 kr., du shopper for, optjener du 1 point – det gælder dog ikke på håndkøbsmedicin, lægemidler til dyr, gavekort og modermælkserstatning.  

Hvad er et Club Matas point værd?  

Club Matas point er inddelt i faste pointsatser, som løbende giver dig adgang til større rabatter. Jo flere point, du optjener, jo mere rabat er der at hente.  

Pointtaksterne er som følger:

 • 125 point svarer til 25 kr.  
 • 250 point svarer til 50 kr.  
 • 375 point svarer til 75 kr.  
 • 500 point svarer til 100 kr.  
 • 1000 point svarer til 200 kr.  
 • 1250 point svarer til 250 kr.
 • 1500 point svarer til 300 kr.  
 • 2500 point svarer til 500 kr.  

Du skal have med andre ord have minimum 125 point – svarende til en rabat på 25 kr. – når du betaler med dine point.  

Hvordan optjener jeg Club Matas point?  

Der er mange fordele ved at være Club Matas Plus-medlem – og én af dem er, at det går lynhurtigt med at optjene point.

Du får nemlig hele 3 x point på alle dine køb, hver gang du shopper hos os. Ligesom hvis du er almindeligt medlem, gælder de samme regler for optjening af point – nemlig at du ikke får point på gavekort, håndkøbsmedicin, modermælkserstatning og lægemidler til dyr.  

Og det betyder altså, at der ikke er så lang vej igen, hvis du drømmer om at klikke hudpleje, makeup, dufte og andre lækre produkter hjem udelukkende for dine point.  

Det kan også være, at det bare bliver til en ordentlig spand pandalakridser, men det lyder da heller ikke helt tosset, hvis du spørger mig 😉  

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Den store beauty bibel: skab looket

Vi guider

Den store beauty bibel: skab looket

Af Michelle Weis

“Show it, don’t tell it” er blevet et mantra på Stories redaktionen, og i denne store beauty bibel graver vi dybt i makeuppungen, når vi viser vores favoritter, og hvordan vi laver forskellige looks med de ukronede gudinder, der holder til i vores (efterhånden store) beauty samlinger.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere