Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Denne ingrediens gør din hud klar til sommeren

Få din hud klar til sommeren med de unikke produkter fra Australian Bodycare! I denne live guider vi til, hvordan du bliver sommerklar med de helt rigtige produkter, så du igen kan lufte de bare ben i sommerkjoler og have fine fødder i sandalerne. Derudover kan du blive meget klogere på, hvad Tea Tree Oil er for en ingrediens, og hvad den kan hjælpe dig med – det er nemlig lidt af en multitasker, som kan forebygge en masse forskellige hududfordringer.
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 04/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Den bedste rutine til sart hud med A-DERMA

Vi guider

Den bedste rutine til sart hud med A-DERMA

Af Ida Hinchely Kyhn

Leder du efter parfumefri og skånsom ansigtspleje til en sart hud? Så er det A-DERMAs BIOLOGY-serie, du skal kigge efter. I 40 år har A-DERMA specialiseret sig i at skabe produkter til en sart hud - så de ved, hvad de taler om. I denne artikel dykker vi ned i de forskellige produkter i serien og hjælper dig med at skræddersy en hudplejerutine, som kan give balance for din sarte hud.

Læs Mere
Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Matas LIVE

Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Der er ikke noget bedre end at stikke fødderne i et par sandaler velvidende om, at fødderne ser fine ud og ikke mindst føles velplejede. Men det er ikke altid, man lige tænker over det med de fødder, som man tænker over at huske SPF i ansigtet. Derfor hjælper vi dig på vej med fem nemme tips, der gør dine fødder sommer- og sandalklar. Vores tips gør det nemt for dig at opnå babybløde fødder. Vi afslører den bedste fodmaske, en (uundværlig) natcreme til fusserne og en genial (!) fodfil.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek