Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten fra Murad: Hudpleje mod hududfordringer

Murad blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad. Han er uddannet farmaceut og dermatolog - og så er han en af verdens førende autoriteter inden for hudpleje og sundhed. Det er derfor heller ikke underligt, at Murad er et hudplejebrand med en række ikoniske produkter, som mange er faste fans af verden over. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra Murad, der guider dig til at målrette din hudpleje netop dine hududfordringer.
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 05/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Matas LIVE

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Serum. Du kan ikke undgå at høre om serum til ansigtet, når du hører om hudpleje. Det er et vigtigt lille (vidunder)middel, men hvordan får man de bedste resultater med serum? Som det er med meget indenfor hudpleje, kan det virke lidt svært med serum: Hvorfor skal man bruge det? Hvilken skal man bruge? Hvor ofte skal man bruge serum? Der er mange spørgsmål, og i denne LIVE svarer vores hudpleje-ekspert på de mest stillede af slagsen.

Læs Mere
Spørg eksperten om probiotisk hudpleje

Matas LIVE

Spørg eksperten om probiotisk hudpleje

Af Matas

Kender du probiotisk hudpleje? Det er hudpleje, der virkelig kan gøre en forskel for dig. BAK Skincare's gode og effektive produkter er skabt med bakterier. Og det kan lyde lidt underligt, men vi lover dig, det gør en stor forskel for dig og din hud. I denne LIVE gør vi dig, sammen med eksperten fra BAK Skincare, meget klogere på den innovative tilgangsmåde til hudpleje - og ikke mindst effekten heraf. Og så viser vi dig vilde før og efter billeder!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek