Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Hudspecialisten guider: 3 tegn på sensitiv hud

Er du i tvivl, om du har sensitiv hud? Der findes mange begreber, formler og produkter, når det kommer til hudpleje, og det kan være svært at tyde hvilken hudtype, man har - og hvilke produkter man skal bruge. I denne LIVE zoomer vi ind på sensitiv hud. En dygtig hudspecialist afslører 3 simple tegn på sensitiv hud, så du nemt kan af- eller bekræfte, om det er dig. Og så giver hun gode råd til, hvordan du passer på din sarte hud og hvilke type af produkter, du skal gå efter.

Se med tirsdag d. 28/03 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i januar

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i januar

Af Matas

Vær med, når vi for første gang sender "Matas LIVE spothylden"! Vi har spottet de bedste tilbud fra de digitale hylder og deler dem med dig, så du kan få gavn af dem. Vi har inviteret vores dygtige materialist, Zita, med i studiet, og hun deler ud af al sin viden og gode tips om produkterne. Det er altså mere end bare gode tilbud, det er produkter, der gavner dig. Med i studiet har vi vores helt eget "spothjul", der afgør, hvilken kategori du kan vinde produkter fra. Se med!

Læs Mere
Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i februar

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i februar

Af Matas

Vi har gennemgået Matas tilbudsavis, Medlemstreats, Fast Lav Pris og alle andre skønne tilbud, der lige nu er i Matas - og vi deler vores favoritter med dig! Amalie og Zita guider dig og giver dig gode grunde til at forkæle dig selv med et lækkert produkt til en skarp pris. Og så har en heldig seer mulighed for at vinde produkterne fra en af de fire kategorier. Vi glæder os til spinne lykkehjulet og give dig inspiration med på vejen!

Læs Mere