Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Simple råd fra eksperten: Hudpleje indefra og ud

Ordet anti-age er efterhånden ude, da man egentlig bør kigge på sin huds behov - og ikke alder. Alligevel kan man have et ønske om mere fasthed og elasticitet i huden samt friskhed og glød. Og det er dét, denne LIVE handler om. Vi får besøg af en hudpleje-ekspert, der giver dig simple råd til at opnå netop de egenskaber i din hud ved at tænke indefra og ud.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 04/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Matas LIVE

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Af Matas

Oplever du rødme, bumser og generelt udfordringer med din hud i ansigtet? Hvis ja, skal du se med i denne LIVE. Her guider vores dygtige kosmetiker, Zita, dig i hudpleje, der er målrettet netop rødme og bumser. Hun fortæller og forklarer blandt andet om en helt særlig LED ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for dig. Se med!

Læs Mere
Eksperten fra Murad: Hudpleje mod hududfordringer

Matas LIVE

Eksperten fra Murad: Hudpleje mod hududfordringer

Af Matas

Murad blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad. Han er uddannet farmaceut og dermatolog - og så er han en af verdens førende autoriteter inden for hudpleje og sundhed. Det er derfor heller ikke underligt, at Murad er et hudplejebrand med en række ikoniske produkter, som mange er faste fans af verden over. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra Murad, der guider dig til at målrette din hudpleje netop dine hududfordringer.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek