Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!
Velkommen til Matas Skønhedssalon! I denne LIVE gør vi dig klogere på, hvordan du kan lægge den smukkeste hverdagsmakeup. Vi tester både nogle lette skønhedsteknikker af, giver dig den fulde how-to-guide, og så viser vi, hvordan du med få produkter og steps kan skabe et naturligt og let makeuplook på 5 minutter. Vi har inviteret en masse populære makeupprodukter med i studiet, som vi viser, hvordan man bruger i aktion, så du kan blive godt klædt på til at skabe looket derhjemme.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 15/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi guider dig trin for trin til den perfekte hverdagsmakeup

Lige fra primer og foundation til perfekte bryn og lækre læber. Vi tager dig her igennem de bedste produkter, der sikrer dig en nem og skøn hverdagsmakeup, du kan overskue at kaste dig over - selv på en mandag.

Primer

Skab en god base for din makeup med den perfekte primer. En primer udjævner og ensarter din hudstruktur, så din makeup fremstår naturlig. Og så tilføjer den en skøn glød.


Ecooking primer: En lækker primer, der består af en plejende cocktail af E-vitamin, niacinamid og hyaluronsyre. Disse ingredienser fugter, beskytter og nærer din hud, så den stortrives - og er klar til din makeup. Påfør primeren efter din dagcreme og inden din makeup.

Foundation og concealer:

En god concealer og foundation hjælper dig med at skabe en ensartet og naturlig hud, alt imens de to produkter dækker ujævnheder, rødme og uønskede linjer.


The Ordinary concealer: En cremet concealer med en høj fordelingsevne, der lægger naturligt - og som dækker rigtig godt. Den komplimenterer din foundation og skaber et look, der er naturligt og som holder hele dagen. Sådan bruger du din concealer: Brug din concealer lokalt i ansigtet, hvor du ønsker at dække urenheder, mørke render under øjnene eller rødme.


Nilens Jord Second Skin Serum Foundation: En vandbaseret og oliefri foundation, der har en let dækkeevne og mat finish. Denne foundation er perfekt til dig, der ønsker et meget smukt og naturligt udtryk samt et velplejet og ensartet look.


L'OREÀL True Match Nude Plumping Tinted Serum: En lækker og let anvendelig foundation, der tilfører din hud et strålende og naturligt look. Den er lavet på formlen med lysreflekterende mineralpigmenter, der øjeblikkeligt dækker ujævnheder i hudtonen, men som også lader din egen hudtone skinne igennem, hvilket netop giver det her naturlige og lette udtryk.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Sæt din makeup med den perfekte pudder

En god pudder er et uundværligt setting-produkt, der sætter din concealer og foundation og som tilfører et mat og naturligt præg på din makeup. En pudder hjælper også med at holde på din makeup, så den ikke flyder ud, og så den holder længere i løbet af dagen.


IT Cosmetics Bye Bye pores: En løs pudder, der er som Photoshop på dåse - og som af netop denne årsag er en af IT Cosmetics bestsellers. Den fjerner urenheder, synlige porer og rødme, og resulterer i et fejlfrit, men naturligt look. Den er perfekt til dig, der foretrækker "no makeup"-makeup - og så er den nem at arbejde med på huden med en stor og blød makeuupbørste.


Vita Liberata Trystal Minerals Bronzer: En mineralpudder med selvbruner effekt, der tilføjer naturlig glød til dit ansigt. Påfør den efter din foundation med en løs pudderbørste, og oplev øjeblikkelig farve og perfekt dækning.


Tromborg Baked Minerals Silk: En silkeblød pudder med lys pigmentering, der markerer dit ansigt, hvor du ønsker glød og udstråling. De lette og transparente mineraler er som en magisk blush og toner i én, der på fineste vis lyser op i dit ansigt. Her på redaktionen er vi helt vilde med de egenskaber, mineralerne byder på, og vi elsker at pryde vores kindben, kæbe og næseryg med de lyse toner. Tip: Skal du have en sød stropkjole på, kan du også tilføje lidt af det lyse tryllestøv på din skuldre for et sofistikeret udtryk.

Få glød med bronzer og blush

Hvem elsker ikke lidt glød ansigtet? Bronzer og blush hjælper dig med at få glød frem i kinderne - også om vinteren hvor farve og varme i ansigtet bare gør forskellen for udtrykket og også en lille smule for overskuddet.


Nilens Jord Mineral Bronzer: En bronzer med et naturligt udtryk, der sætter prikken over i'et på dit look. Bronzeren har en diskret perlemorseffekt, der tilføjer shine og naturlig glød til dit ansigt - og så er den nem at arbejde med og påføre.


Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder: En let og lækker pudder, der smelter sammen med din hudtone, så du opnår et naturligt udtryk. Den er fløjlsmat og nem at arbejde med - og så er den vegansk. Den kommer i forskellige nuancer, så du kan bruge den som bronzer eller blush.


MAC Powder Blush: En lækker og mat blus fra MAC går man altså aldrig galt i byen med! Den er nem at påføre, og så holder den længe. Læg den på dine kinder med en god pensel for at tilføre friskhed og glød til dit ansigt.

​​​​​​​

Chanel water-fresh blush: Her er altså lidt af en sensationel nyhed. Chanel har nemlig skabt den første Eau de blush, der er baseret på mikrovæsketeknologi. Dens ultralette formel består af 75% vand og pigmenterede mikrodråber, der tilføjer en frisk og behagelig følelse. Den blender perfekt med huden og giver et transparent og frisk resultat på dine kinder.

SPAR 35,-
Nilens Jord Mineral Bronzer 526 Silk
254,95 kr.289,95 kr.Spar 35,-
MAC Powder Blush Melba
234,95 kr.
CHANEL WATER-FRESH BLUSH INTENSE CORAL
CHANELVITALUMIÈRE AQUAWATER-FRESH BLUSH
459,95 kr.

Skab perfekte bryn og vipper

En dårlig bryndag er for mange det samme som en dårlig hårdag. Og nogle føler sig helt nøgne, når de går ud uden mascara. Det er som om at både bryn og vipper tilføjer noget helt særligt til ansigtet, der er svært at undvære - og det er derfor også uundværligt med gode produkter til netop bryn og vipper.


NYX Control Freak Eye Brow Gel: Den bedste gel til dig, der vil have kontrol over dine bryn. Denne gel fra NYX hjælper dig med at sætte dine bryn, så de bliver, hvor de skal hele dagen.


Depend øjenbrynspen: Den bedste pen, der med præcision tegner dine bryn op og hjælper dig med at udføre en skarp øjenbrynskontour.


ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow powder: En lille brynpudder, der hurtigt får stor værdi for dig og din makeup-pung. Du kan nemt og hurtgt forme dine bryn med denne puder, der lægger helt perfekt og som nemt blender ind med din bryns naturlige farve. Læg den med denne børste, der har skrå og fine hår, som gør det nemt for dig at skabe netop de perfekte bryn. Det bliver hurtigt et sæt, du ikke kan leve uden!

​​​​​​​

Sisley Phyto-Khol Star Waterproof: Er du til eyeliner, er denne fra Sisley din nye favorit. Den er cremet og nem at påføre - og så sikrer dens særlige glideegenskaber en meget præcis streg.Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara: Hvis du endnu ikke har prøvet denne masacara fra Depend - så er det på tide! Den er hurtigt blevet en favorit hos mange, og det er med god grund. Den er en vippeforlængende mascara, der øjeblikkeligt skiller og definerer dine vipper. Børsten er skabt til at fange selv de mindste vipper, så du er garanteret lange, fyldige og smukke vipper. Den er du nødt til at prøve!  


Sisley Mascara So Intense: Er du til volumen og intensitet, så er du til denne mascara fra Sisley. Dens ultrarene pigmenter med dobbeltbelægning giver intens og dyb farve- og holdbarhed dagen lang.

Opnå det perfekte læbe-look

Læberne er som prikken over i'et. De fanger blikket, og får dig til at stråle af overskud. Og hvem vil ikke gerne det - måske særligt på en mandag? Vi giver dig her tips til gode læbeprodukter, der bliver svære at undvære i rutinen, når du først har prøvet dem. Hvad end du er til det naturlige læbe-look eller et farverigt touch.


MAC Lipstick Creme Cup: MAC er bare dygtige til at skabe læbestifter, der er som smør på læberne - og denne er ingen undtagelse. Læbestiften er lavet på en cremet pomadeformel, der gør den nem at påføre og lækker at have på. Læbestiften indeholder perlemor, der giver et semiglansfuldt udtryk. Det lækre læbeprodukt fra MAC holder hele dagen og er nemt at matche til både et hverdagslook eller til den festlige anledning.


NYX PROFESSIONAL MAKEUP #Thisiseverything Lip Oil: Og ja, den her læbeolie er virkelig alt! Den lægger det sidste touch på dit læbelook og tilsætter det shine, der gør dine læber uimodståelige og lækre.


DIOR Dior Addict Lip Glow Natural Color Reviving Lip Balm: Den allerførste læbebalsam fra Dior med 97% naturlige ingredienser, der frisker dine læbers naturlige farve op - og som tilfører shine i op til seks timer, og så fugter den i op til hele 24 timer. Det er virkelig et læbeprodukt, der er svært at toppe!

Vil du se flere LIVES? Kig med her

8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Af Nanna Skousbøll

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.