Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
De bedste hudplejetips fra j-beauty
Kender du J-beauty? J-beauty står for japansk skønhed. Det er produkter, der bygger på en filosofi om at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning. Det er bare lidt af det, der gør J-beauty til noget helt særligt. Men det kan også være særligt svært at finde rundt i de mange produkter. Hvad kan de? Og hvor skal man starte? Det guider eksperten dig i her. Vi kommer blandt andet ind på dobbelt-rens og effekten heraf.
Hudpleje
Vi sendte LIVE onsdag d. 06/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Matas LIVE

Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Irriteret hud, røde knopper og kløe. Du kender sikkert følelsen, når du måske har været lidt for hurtig eller lidt for rundhåndet med din barbering. I denne LIVE guider Zita dig til do's and dont's, når det kommer til hårfjerning. Hvordan får man et holdbart resultat? Virker hårfjerningscreme? Og hvordan undgår man de der knopper? Vi svarer på det hele.

Læs Mere
Jim Lyngvild guider til hudpleje med Raunsborg

Matas LIVE

Jim Lyngvild guider til hudpleje med Raunsborg

Se med, når Jim Lyngvild gæster studiet og guider dig til den bedste hudpleje med Raunsborg. De er alle skabt på baggrund af den ældgamle viden fra Flora Danica, kombineret med den nyeste viden vi har om hudpleje i dag. Jim Lyngvild deler ud af sine bedste råd til en god, solid hudplejerutine, og så dykker vi ned i historien bag de unikke produkter, som er skabt på baggrund af de danske planters mange gode egenskaber. Og så kan du stille alle dine spørgsmål til Jim, når vi sender live.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.