Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi guider: Solcreme under makeup og andre SPF-tips

Hvilken solcreme er den bedste under makeup? I hvilken rækkefølge skal man påføre makeup og solcreme? Holder solcremen hele dagen? Der er mange spørgsmål, når det kommer til noget så vigtigt som solcreme - og vi har sat vores kosmetiker til at svare dig på dem alle, så du kan gå sæsonen i møde med skarpe tips, der gør hudplejen nemmere, bedre og mere effektiv.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE torsdag d. 02/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan opnår du effektiv solbeskyttelse

Matas LIVE

Sådan opnår du effektiv solbeskyttelse

Bør man gå i solarie inden sin ferie? Er sol en god kilde til optagelse af D-vitamin? Skal man bruge mere solcreme, når man er gravid? Det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til solbeskyttelse. Derfor har vi inviteret Kræftens Bekæmpelse i studiet, der én gang for alle vil punktere alle myter, så det står soleklart, hvordan vi bedst beskytter vores hud.

Læs Mere
Eksperten guider: Det bedste serum til din hudtype

Matas LIVE

Eksperten guider: Det bedste serum til din hudtype

Af Matas

Serum er en fast del af mange hudplejerutiner - og med god grund. Det lille mirakelmiddel gør underværker for din hud. Det er dog ikke altid, det er lige nemt at finde ud af hvilket serum, man skal vælge. Det kommer an på din hudtype og ikke mindst dine behov. I denne LIVE skal det handle om netop serum, og hvordan du faktisk finder frem til det serum, der er det bedste for dig. Vi har en dygtig ekspert med i studiet, der fortæller dig om alt, du skal vide.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek