Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Last minute julegaveguide: Du kan stadig nå det!
Julen nærmer sig - men ved du endnu ikke helt hvad du skal ønske dig eller give til dem du har kær? Så se med i dette program, hvor vi guider til en masse skønne gaveidéer og -ønsker til hjerternes fest. Du kan stille eksperterne alle de spørgsmål du vil undervejs - så finder vi den perfekte gave til dig, eller en du holder af. Psssst: du kan også sende videoen som et lille hint, til dem der har brug for det
Makeup
Vi sendte LIVE onsdag d. 15/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Shop last minute gaver her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

MASTERCLASS: Glimtende og smuk nytårsmakeup

Matas LIVE

MASTERCLASS: Glimtende og smuk nytårsmakeup

Af Matas

Se med, når vi deler vores bud til den perfekte nytårsmakeup anno 2021! Der er skruet op for glimmer og smokey eyes til sat en glossy, nude læbe når makeuppen til årets sidste fest skal lægges. Se med for alle de bedste teknikker og tips til, hvordan du får makeuppen til at holde hele natten!

Læs Mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs Mere