Pakkekalendere

11 produkter
Gurli Gris
Gurli GrisJulekalender
199,95 kr.
DatelyLågejulekalender Intimitet
199,95 kr.
VÆRDI 1.047,-
DatelyAdventskalender Tid til Intimitet
799,95 kr.
(1)
LancômePakkekalender
1.485 kr.
(4)
DatelyLågejulekalender Nærvær
199,95 kr.
(2)
VÆRDI 1.047,-
DatelyAdventskalender Tid til Nærvær
599,95 kr.
(3)
MarkwinKosmetik Pakkekalender
199,95 kr.
(10)
SPAR 91,-
24 økologiske tebreve
PukkaTe Pakkekalender
38,95 kr.129,95 kr.
SPAR 70,-
KUN I MATAS
My MomentsTe Pakkekalender
29,95 kr. 99,95 kr.
SPAR 70,-
24 breve
YogiJulekalender med Økologiske Tebreve
29,95 kr.99,95 kr.
VÆRDI 740,-
essiePakkekalender 2022
649,95 kr.
(14)

Køb en lækker pakkekalender

Det, at have en pakkekalender i december at se frem til, er nok noget, de fleste af os husker tilbage på som noget af det bedste fra vores barndom. Små, daglige gaver til at gøre ventetiden frem mod juleaften lidt lettere. Men hvorfor snyde sig selv, bare fordi man ikke er lille mere? Barn, teenager eller voksen – på Matas.dk har vi masser af skønne ideer til pakkekalendere, som du kan forsøde ventetiden med.

Du kan eksempelvis prøve vores egne pakkekalendere, hvor vi har samlet nogle af de bedste produkter fra vores sortiment, som du kan glæde dig til at pakke op hver dag i december. Er du vild med makeup, eller kender du én, der er, så kan du også berige din eller din vens december med skønne pakkekalendere fra MAC, Clinique og Markwin, som alle sammen byder på dejlige  makeup-favoritter, som kun kan gå rent ind hos alle, der knuselsker makeup. Det samme gælder hudpleje, her har både Biotherm, Lancôme og Kiehl’s flottet sig med skønne pakkekalendere fyldt med deres ikoniske musthaves. Og så er de i øvrigt ualmindeligt fine at have stående med deres skønne mønstre og farver, som bare emmer af dejlig julestemning.​​​​​​​


Matas pakkekalendere

Vi har som altid sammensat vores bud på 3 fantastiske pakkekalendere, med blandede produkter fra Matas Striber, Matas Natur, M.Cosmetics og en masse andre spændende brands, som du kan finde i Matas. I år har vi:Matas pakkekalendere 2023

Vi guider

Matas pakkekalendere 2023

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2023

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2023

Af Maria Bech-Jensen

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
10 gode pakkelegsgaver, du gerne selv vil vinde

Vi guider

10 gode pakkelegsgaver, du gerne selv vil vinde

Af Amalie Schiller

Den klassiske pakkeleg hører bestemt julen til. Selv om du måske har prøvet det flere gange før, er det ikke altid lige let at få nye idéer til årets pakkelegsgaver. Vi hjælper dig på vej til at blive årets pakkelegs stjerne her.

Læs Mere