• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Lisbeth Østergaards hemmelighed for en lækker hud

Iværksætter og tv-vært Lisbeth Østergaard har en naturligt smuk og glødende hud. I dag har vi inviteret hende i studiet for at finde ud af, hvad hun selv bruger til daglig. Lisbeth Østergaard er ambassadør for Biotherm, hvis ikoniske produkter er elsket verden over. Vi snakker også med Lisbeth om kærlighed til havet, bæredygtighed og at finde balance i hverdagen. Se med, og stil hende spørgsmål undervejs!

Vi sendte LIVE mandag d. 17/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

For at bringe huden til livs er det vigtigt med de rette produkter, der giver fornyet energi, effektiv pleje og masser af glød til ansigtet. Derfor har vi i dag teamet op med Lisbeth Østergaard, der om nogen har en naturlig, velplejet og glødende hud. Hun deler sin personlige hudplejerutine og favoritter fra Biotherm, samt hvordan hun opnår balance i en ellers stressende hverdag.

Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Lisbeth Østergaards tips og tricks til, hvordan hun, og du, bedst bruger hendes favoritter.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Dennis Knudsens ultimative guide til fyldigt hår

Matas LIVE

Dennis Knudsens ultimative guide til fyldigt hår

Af Matas

Se med, når en af Danmarks ubetinget dygtigste frisører gæster Matas LIVE! Dennis Knudsen vil i dette program dele sine bedste teknikker til at skabe fylde og volumen i ethvert hår – selv det fine, skandinaviske. Stil ham alle de spørgsmål du vil undervejs og få et unikt indblik i hans nye, eksklusive produktserie - DENNIS KNUDSEN PRIVATE.

Læs mere
Sarah Grünewald: Her er mine skønhedsfavoritter

Matas LIVE

Sarah Grünewald: Her er mine skønhedsfavoritter

Af Matas

TV-vært, skuespiller og model Sarah Grünewald ved om nogen, hvordan man passer på sig selv for en naturlig smuk og sund hud. Som ambassadør for Ecooking har hun indblik i nogle af de mest effektive produkter på markedet – og i dag deler hun sine egne favoritter! Se med, når hun løfter sløret for sin egen hudplejerutine og tipper om et par nyheder fra det elskede, danske brand…

Læs mere