Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi fejrer Matas' fødselsdag i København

Hurra for Matas! Matas fylder 75 år, og det lader vi selvfølgelig ikke gå ubemærket hen på lunch-LIVE, hvor vi hver fredag i marts hejser flaget. Mike og Zita inviterer dig til fødselsdagsfest direkte fra vores butik på Købmagergade i København. Og hvis du bor i København, er der en særlig god grund til at se med. Vi forkæler blandt andet en heldig (og hurtig seer) med et gavekort til Matas. Og så kan du også få fingrene i de lækreste goodiebags, der rummer alt det bedste, Matas har at byde på.
Lunch-LIVE
Vi sendte LIVE fredag d. 01/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Matas LIVE

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Af Matas

Kan man lave en blush ud af læbestift og foundation, og er ‘dot makeup’ virkelig den nye teknik til basen? De sociale medier flyder over med nye produkter og særlige hacks, som gør hverdagen nemmere og makeuppen smukkere. I denne live lægger vi et fuldt makeuplook med de populæreste produkter og virale trends – og tester, hvad der egentlig er hypen værd. Det bliver både vådt og tørt, farverigt og glansfuldt!

Læs Mere
Tutorial: Sådan lægger du perfekt foundation

Matas LIVE

Tutorial: Sådan lægger du perfekt foundation

Af Matas

Foundation kan være svært: Hvordan finder man den rigtige farve? Hvordan får man den til at holde hele dagen? Skal den være let eller dækkende? Der er meget at tage højde for, og derfor tager vi dig i hånden her, hvor Zita, vores kosmetiker, fortæller alt, du skal vide om foundation - og hvordan du lægger den helt perfekt på din hud.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek