Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi tester produkter, der er gået viralt

Nogle gange er der produkter, der bliver überpopulære på de sociale medier. Pernille har slået sig sammen med Maja, som, udover at være SoMe-ekspert, også er makeup- og hudplejeentusiast. Sammen vil de afsløre de produkter, som er gået viralt på de sociale medier. De kommer til at vise og teste dem helt tæt på, og vi kan allerede afsløre, at der er produkter, der ”visker" rynker ud som et viskelæder samt vilde, nye makeuptrends, og hudpleje som kan noget helt særligt!

Vi sendte LIVE torsdag d. 02/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Matas LIVE

Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Af Matas

De er over det hele, når du åbner dine sociale medier: CeraVe, La Roche Posay og Vichy. De er populære hudplejemærker, der har dokumenteret effekt, hvilket nok også er årsagen til, at Instagram og TikTok flyder over med gode anmeldelserne af produkterne. Vi har derfor inviteret en ekspert i specialhudpleje ind studiet, der kigger nærmere på de forskellige produkter og fortæller dig alt, hun ved - og så forklarer hun selvfølgelig, hvorfor produkterne er så geniale!

Læs Mere
Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Af Matas

Det bugner med gode nyheder i Matas. På hylderne i butikkerne og på Matas.dk. I denne LIVE løfter vi sløret for nogle af de nyeste (og skønneste) nyheder, som du kan forkæle dig selv med - og byde en ny favorit velkommen i din rutine.

Læs Mere