Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder
Det bugner med gode nyheder i Matas. På hylderne i butikkerne og på Matas.dk. I denne LIVE løfter vi sløret for nogle af de nyeste (og skønneste) nyheder, som du kan forkæle dig selv med - og byde en ny favorit velkommen i din rutine.
Mere nyt til dig
Vi sendte LIVE torsdag d. 01/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

IDA WARG Beauty

Ida Warg er skønhedsprodukter af aller højeste kvalitet, der kommer i den fineste emballage. Produkterne er en sand fry for både øje og sjæl. Det hele er meget gennemført, og det er tydeligt, det er ildsjæle, der står bag beauty-brandet fra Sverige. Ida Warg Beauty står for moderne skønhed, hvor alle produkter er 100% veganske, cruelty-free og produceret i Scandinavien.

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter, der med garanti også kan blive en favorit hos dig.

Vil du lære mere om det lækre, og virkelig populære brand, kan du læse mere her, hvor vi blandt andet gør dig mere klogere på IDA WARGs bedst-sælgende tan-ude-sol-drops!

Vores favoritter fra Ida Warg

KORA Organics

KORA Organics er endnu en skøn nyhed, der er landet på hylderne i Matas - og som vi er stolte af, nu er en del af vores sortiment. KORA Organics har skabt en prisvindende serie af produkter, der plejer og nærer din hud på bedste vis. Produkterne er økologisk certificeret og lever op til COSMOS/Ecocert strenge standarder. Med KORA Organics går du ikke på kompromis med noget, men forkæler derimod din hud med seriøs luksus. Og så har vi altså også armene i vejret over den emballage, KORA Organics pakker ind i. Se lige!

Luksuriøs og økologisk hudpleje fra KORA Organics

Löwengrip

Löwengrip tilbyder dig problemløsende skønhedsprodukter, der giver dig øjeblikkelige og langvarie resultater. Produkterne er skabt på effektive og skånsomme formuleringer, hvor fokus er en minimalistisk rutine, du kan overskue - men som er effektiv. Löwengrip udvælger nøje både aktive og nærende ingredienser, der gavner i din hudplejerutine.

Problemløsende hudpleje fra Löwengrip

Lucia Care

Lucia Care er naturlig hudpleje, der er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen - ikke bare i huden, men i livet. Lucia Care er skabt af Nanna Kirkebjerg, som er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin. Og det er med disse egenskaber, Nanna har skabt Lucia Care produkterne. Det er produkter, der skiller sig ud og som giver dig følelsen af velvære.

Naturlige hudpleje, der går dybere, fra Lucia Care

Therabody

Therabody skaber verdensførende wellness-løsninger, som bidrager med velvære i din hverdag. Therabodys mission er at give dig effektive og naturlige løsninger, du har brug for til at tage ansvar for dit daglige velvære. De dygtige mennesker bag virksomheden kombinerer uddannelse og faglig viden med innovation - og har med den kombination gjort det muligt for mange flere at tilføje wellness og velvære i hverdagen. Vi har testet Therabodys massageappat til ansigtet - og vi er virkelig begejstret! Apparatet er et alt-i-en-apparat, der gør det muligt for dig at opleve forskellige terapier som perkussionsterapi, mikrostrømsterapi til toning af huden eller lysbhenadling til hudforyngelse. Wauw, siger vi bare!

Tilføj wellness til din hverdag med Therabody

SPAR 20%
KUN ONLINE
Therabody TheraFace PRO White
Medlemspris
2.519,20 kr.3.149 kr.Spar 630,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Therabody Theragun Mini White
Medlemspris
1.159,20 kr.1.449 kr.Spar 290,-

Zensi

Du kender helt sikkert Olive Kesi. Og hvis du ikke gør, kan vi give dig et hurtig recap: Han er en Danmarks mest populære musikere. Og nu har han også kastet sig ud i at lave hudpleje. Olive Kesi er gået sammen med førende danske hudplejespecialister og har skabt "Zensi". Zensi er ukompliceret hudpleje, der forenkle din hudpleje- og "grooming"- rutine. Og det er selvfølgelig uden, du går på kompromis med pleje, fugt og beskyttelse. Det er den perfekte serie for unge drenge (og piger) at kaste sig over!

Ukompliceret hudpleje fra Zensi

ZENSI Hair & Body Shampoo 250 ml
149,95 kr.
ZENSI Cleanser 200 ml
174,95 kr.
ZENSI Hair Wax 75 g
124,95 kr.
ZENSI Grooming Oil 50 ml
199,95 kr.
ZENSI Day Cream SPF 15 50 ml
249,95 kr.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Matas LIVE

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Af Matas

Millie Bobby Brown har været på alles læber de seneste år efter sin ikoniske rolle som den mystiske Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Nu har den britiske superstjerne lanceret sit helt eget hudpleje- og makeupbrand, ’Florence by Mills’, som netop er landet eksklusivt på Matas.dk. Er du også interesseret i, what the hype is about? Så se med her, hvor vi gennemgår de populære produkter og trækker en heldig vinder af vores spændende konkurrence!

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.