Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Læg makeup der giver selvtillid - You're worth it

L'Oréals ikoniske slogan 'Because you're worth it' fylder 50 år i år, og det er alletiders anledning til at snakke om ligestilling, female empowerment og om, hvordan et smukt makeup-look kan give selvtillid og viljestyrke. Influencer Karoline Dall og makeupartist Sine Ginsborg gæster studiet til en snak om femininitet, karriere – og selvfølgelig deres forhold til makeup. Liven er spækket med gode tips og tricks til et flawless makeup-look, som du kan lade dig inspirere af.

Vi sendte LIVE torsdag d. 12/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE taler fejrer vi L'Oréal Paris' 50 års fødselsdag, og i den anledning har vi inviteret Sine Ginsborg og Karoline Dall ind i studiet til en snak om selvtillid og makeup. Karoline har taget et makeup-look med som hun vil lægge på sig selv, og undervejs vil Sine Ginsborg dele sine gode råd til, hvordan du får det bedste resultat med looket derhjemme.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få en masse gode tips og tricks af den professionelle makuepartist, Sine Ginsborg, til hvordan du selv skaber det smukke makeup-look hjemme.  


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Eksklusivt: Caroline Wozniackis skønhedsfavoritter

Matas LIVE

Eksklusivt: Caroline Wozniackis skønhedsfavoritter

Af Matas

Caroline Wozniacki er en sand tennislegende: hun har som Danmarks mest succesfulde spiller til dato ligget nummer 1 på verdensranglisten i meget lange perioder, og har mere end 30 professionelle titler under ketcheren. Hvad du måske ikke vidste er, at Caroline er ret vild med beauty, og som ambassadør for Clarins mødte vi hende til en snak om hendes skønhedsfavoritter, arbejdet med Foundation Arthritis og hendes fighter-mentalitet. Gå ikke glip af dette eksklusive interview!

Læs Mere
Den store guide til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Den store guide til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Det tager tid før den naturlige sommertan slår ind, men heldigvis er det tilladt at snyde lidt her i sommerens første måned. Se med, når Matas LIVE-redaktionen guider dig gennem de bedste selvbrunere på markedet og giver tips og tricks til at opnå en flot og naturligt udseende sommerglød helt uden at ligge og stege i solen.

Læs Mere