Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Christiane guider: Sådan ser mit festlook ud
Naturlig glød, intense øjne og lækre læber. Christiane Schaumburg-Müller guider dig til et gennemført festlook, der byder på smukke farver – og selvfølgelig lidt glam. Skal der være fest, så lad der være fest! Christiane introducerer dig for spændende nyheder fra Max Factor og har selvfølgelig også uundværlige klassikere med i makeup-pungen. Og så deler hun ud af sine personlige tips til en festlig makeup, der holder hele aftenen.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 05/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Trin 1: Den pæne base

Max Factor har skabt en foundation, der er et klinisk dokumenteret mirakel. Miracle Pure Foundation plejer huden på ét minut og tilføjer næring, der forbedrer fasthed, glød, tæthed og smidighed. Alt imens den skaber et ensartet og rent udtryk på din hud, der er det perfekte fundament til din festmakeup. What’s not to like? Denne foundation er nem at påføre og holder længe, men uden at give dig følelsen af, at du smører et tykt lag i ansigtet.


Som følgesvend til din Miracle Pure Foundation kommer Miracle Pure concealer, der også har fået os til at tro på mirakler. Den plejer på samme vis din hud, når du bærer den. Resultatet er en strålende og fugtmættet hud med en fin og ensartet dækning. Den lysner de mørke steder under øjnene og dækker også godt røde områder ved næse og mund. Den er perfekt!


Trin 2: God glød og kindben, der shiner

En festmakeup kan ikke undvære glød og shine. Og det leverer Max Factors Facefinity bronzer.
Det er en bronzer, der er nem at påføre og som tilføjer naturlig glød, der holder hele natten. Den har matte finish - og så er den svær at undvære, når du først har prøvet den!

Highlighter en af de opfindelser, vi er mest begejstret for, når vi skal lægge en festmakeup, der spiller op til dans i discokuglens skær. Og Max Factors Facefinity highlighter, som Christiane anbefaler, kan vi ikke få hænderne ned over. Den lægger perfekt på kinderne og har den helt rette mængde pigment, der får dine kindben til at fremtræde tydeligt.


Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs også

Trin 3: Intense øjne, der drager

Max Factor har skabt den perfekte palette med de smukkeste farvenuacner, du kan skabe et intenst look. Farverne er i beige og brunlige nuancer, der går til alle slags fester – og som også matcher ethvert læbelook. Paletten gør det nemt for dig at mestre det glamourøse look og konturere dine øjne med farvekombinationer, der ingen ende har.

Match øjenskyggen med en god mascara, der giver lange og fyldige vipper som denne. Max Factors 2000 Calorie Mascara er en klassiker med gode grunde. Den får dine vipper til at sidde med perfektion.


Trin 4: Lækre læber

Max Factors Colour Elixir er Christianes favorit, når det kommer til at pynte læberne, og vi må indrømme, vi gør hende kunsten efter. Det er den perfekte læbestift med et mat udtryk, der holder hele aftenen. Læbestiften kommer i de smukkeste nuancer, der får dine læber til at skille sig ud og som matcher det humør, du er i.


Christiane tegner læberne flot op med en god lipliner, der markerer og definerer læberne.


Og som prikken over i'et tilføjer hun en lækker lipgloss, der matcher både læbestift og læbepen. Max Factors Colour Elixir lipgloss er Christianes go-to, der fugter godt og som giver det helt rækker skær, der går godt til et festlook.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Matas LIVE

Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Af Matas

Velkommen til Matas Skønhedssalon! I denne LIVE gør vi dig klogere på, hvordan du kan lægge den smukkeste hverdagsmakeup. Vi tester både nogle lette skønhedsteknikker af, giver dig den fulde how-to-guide, og så viser vi, hvordan du med få produkter og steps kan skabe et naturligt og let makeuplook på 5 minutter. Vi har inviteret en masse populære makeupprodukter med i studiet, som vi viser, hvordan man bruger i aktion, så du kan blive godt klædt på til at skabe looket derhjemme.

Læs Mere
Materialistens fem uundværlige i makeuptasken

Vi guider

Materialistens fem uundværlige i makeuptasken

Af Amalie Kaaris Lund

Vipper, bryn og negle! Findes der egentlig noget bedre, end at det hele bare spiller? Matas’ egen materialist, Zita, deler her hendes helt personlige favoritter til negle, bryn og vipper. De her produkter knuselsker hun, og jeg har taget en snak med hende om hvorfor, så du også kan få glæde af hendes ekspertise.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.