• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Matas LIVE: Christiane SM: Mit julelook i år

Naturlig glød, intense øjne og lækre læber. Christiane Schaumburg-Müller guider dig til årets julelook, der byder på smukke farver – og selvfølgelig lidt glam. Det er vel festernes højsæson. Christiane introducerer dig til spændende nyheder fra Max Factor og har selvfølgelig også uundværlige klassikere med i makeup-pungen. Og så deler hun ud af sine personlige tips til en festlig makeup, der holder hele aftenen.

Se med mandag d. 05/12 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Få et smugkig på julens kalendere og gaveæsker!

Matas LIVE

Få et smugkig på julens kalendere og gaveæsker!

Af Matas

Hohoho.. Nu er der kun en lille måned til, at vi rammer d. 1. december. Inden vi på redaktionen kaster os over et bjerg af pebernødder, hjemmebagte brunkager og æbleskiver, skal vi først have styr på årets julekalendere og gaveæsker. Så find hyggesokkerne frem, sving benene op i sofaen og blive inspireret til, hvilke julekalendere og gaveæsker, du skal klikke hjem i år. Måske gemmer årets julegave sig blandt nogle af de nye gaveæsker fra top populære brands?

Læs Mere
4 favoritter til makeuptasken

Vi guider

4 favoritter til makeuptasken

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske går du og drømmer om lidt nyt til makeuptasken? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi har nemlig samlet fem af jeres favoritter fra fire forskellige brands, som vi også er vilde med i vores makeuppung. Forhåbentlig kan du lade dig inspirere til, hvad du skal have klikket hjem!

Læs Mere