Vi guider

Materialistens fem uundværlige i makeuptasken

Vipper, bryn og negle! Findes der egentlig noget bedre, end at det hele bare spiller? Matas’ egen materialist, Zita, deler her hendes helt personlige favoritter til negle, bryn og vipper. De her produkter knuselsker hun, og jeg har taget en snak med hende om hvorfor, så du også kan få glæde af hendes ekspertise.

Måske drømmer du om noget nyt til skabet der hjemme og til makeuptasken? Så skal du læse med her hvor materialist, Zita, deler hendes skønne favoritter og uundværlige produkter i hendes egen beautyrutine.

Materialistens fem favoritter:

1

Sunde negle med neglebåndsolie

En negleolie er helt essentiel for stærke og sunde negle og neglebånd. Neglen indeholder blandt andet fedtstof, og de kan nemt blive tørre af og til af sæbe, håndsprit og kulden.


Hvis neglen bliver for tør, så kan den knække, men den kan også begynde at dele sig mellem de mange neglelag, neglen består af. Ved dagligt at brug af negleolie bliver neglen mere smidig, så den ikke splintre eller deler sig lige så nemt. Samtidig vil du også mindske risikoen for at dine neglebånd flosser, og giver de her irriterende neglerødder. Negleolie skal bruges minimum én gang om dagen - og gerne mere - og en god idé kan være at have den stående et sted, hvor man husker den. Måske på natbordet eller ved siden af computeren.


Jeg elsker den her Mavala Neglebåndsolie, da den fugter godt og giver neglebåndene den her blødhed, som jeg virkelig gerne vil have for at holde mine negle og neglebånd sunde.

​​​​​​​

8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs også
2

En kur til dine negle

Vil du gerne have vanvittigt flotte negle, men har du ikke lige lyst til at have neglelak på? Jeg er vild med Oh My Creme fra Le Mini Macaron. Det er en plejede neglekur, der øjeblikkeligt fjerner riller og misfarvninger fra neglene. Den er helt perfekt til naturligt smukke og sunde negle uden neglelak.


Det er også et fantastisk produkt, hvis du har fået misfarvninger på neglene efterbrug af neglelak. Og bonus: Så giver den neglene pleje, fordi den indeholder E-vitamin. Mit perfekte tip til flotte negle hver dag.


Tip: Brug den som 2-ugers kur for stærke og glansfulde negle.


3

Perfekte, naturlige, kunstige vipper

Twiggy vipperne har været min favorit, siden Duff kom frem. Det er den perfekte vippe, hvis man ønsker smukke og fyldige vipper, uden at det bliver for overdrevet.


Twiggy passer supergodt til lidt mindre øjne, eller hvis man har lidt tunge øjenlåg. Når man har disse øjne, kan en fyldig, kunstig vippe nemt få øjnene til at se mindre og tungere ud. Men her er Twiggy virkelig god. Vippehårene sidder ikke alt for tæt, og vippen vil ikke se for tung ud på øjenlåget.Tip!
Hav også gerne en læbepomade liggende ved dit natbord, så læberne kan få masser af fugt og pleje, mens du sover.

4

Hold brynene på plads hele dagen

Brow Glue fra NYX er et genialt produkt til at sætte og holde brynene på plads, eller hvis du ønsker det helt laminerede look. Den er supernem at arbejde med og holder hele dagen.


Sådan får du den bedste effekt: Fordel først produktet i brynet ved at køre tuben frem og tilbage. Det gør, at alle hår er dækket, og du får et bedre hold på dine bryn. Når produktet er fordelt i brynet, venter jeg altid cirka 30 sekunder, inden jeg sætter brynene på plads. Når produktet lige får lov til at sidde lidt, giver det igen et bedre hold. Jeg syntes det fungerer bedst at bruge Brow Glue inden, jeg tegner brynet op med farve.


Psst.. Grow Glue fåes i flere farver!

5

Farven til brynene

Og så til farven!


Brow Powder Duo fra Anastasia er nok det nemmeste produkt at bruge til at optegne brynene med. Derfor vil jeg virkelig gerne anbefale dig det her produkt. Med Brow Powderen kan du både gøre brynene helt naturlige eller mere markante. Hvis du ønsker det, kan du tegne brynet helt op med produktet, eller du kan bruge det til at fylde brynet let ud, hvis du har brug for det.


Et godt tip:  Brug den lyse farve inderst på brynet og den mørke farve yderst. Det giver sådan flot et ombré look. Du kan også forsøge dig med at lave lidt ala et 3D-bryn ved at tegne hele brynet op med den lyse farve og så tage en tynd brynbørste og lave små hår med den mørke farve.


Jeg anbefaler, at man bruger Brow Brush nr. 7B fra samme brand, når du skal tegne dine bryn op med Brow Powder.


Materialist med speciale i hudpleje og makeup.


Zita er uddannet kosmetiker og har 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje, der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere