Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Masterclass: Perfekt makeup og gennemførte negle

Skal du være gæst til fest? Foråret byder på lysere tider, og med lysere tider kommer festerne: Konfirmationer, studenterfester, bryllupper og alle de andre. Det er anledninger, der byder op til pynt - og en gennemført makeup. I vores masterclass her viser vi dig nemme teknikker og geniale produkter, så du kan lære at lægge en fin makeup og lave lækre negle til forårets (og sommerens) mange fester.
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 23/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Pernilles bedste makeup-tips

Matas LIVE

Pernilles bedste makeup-tips

Af Matas

I denne Matas LIVE er vi hjemme hos vores Matas LIVE-vært Pernille, som denne torsdag skal ud og danse salsa og derfor vil vise, hvordan hun lægger sin festmakeup fra bunden. Pernille har lovet at øse ud af alle sine tricks fra voluminøse læber til foxy eyes – og hun har allerede afsløret, at der masser af glimmer, kilometerlange vipper og… tape på programmet? Vi er super nysgerrige og glæder os til at se alle Pernilles tips og tricks! Hvis du heller ikke vil gå glip af det, så tilmeld dig her!

Læs Mere
Et let og naturligt makeup-look

Matas LIVE

Et let og naturligt makeup-look

Af Matas

Amalie sætter sig foran telefonen og lægger makeup, så du kan få et unikt indblik i alle hendes favoritprodukter og gyldne makeup-tips. Hun åbner makeup-pungen, der er fuld af lækkerier fra Kylie by Kylie Jenner, Kenny Anker, Nilens Jord og Ecooking. Det bliver en hyggelig LIVE, hvor Amalies personlige makeup-rutine spiller hovedrollen. Og du kan selvfølgleig stille hende alle dine spørgsmål undervejs. Se med!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek