Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

De bedste metoder til hårfjerning

Hvilken metode er den bedste, når det kommer til hårfjerning? Hvordan kan en barbering holde længere? Og hvordan undgår man røde knopper og irriteret hud? Det svarer vi på her, når eksperten dykker ned i de forskellige metoder, og guider dig i dem alle. Hun fortæller og forklarer om fordele og ulemper, så du kan finde den rette til dit behov og din hudtype. Vi gør dig også meget klogere på intim barbering, og hvordan du får det bedste og blødeste resultat. Se med og lær alt om hårfjerning.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE mandag d. 29/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Matas LIVE

Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Irriteret hud, røde knopper og kløe. Du kender sikkert følelsen, når du måske har været lidt for hurtig eller lidt for rundhåndet med din barbering. I denne LIVE guider Zita dig til do's and dont's, når det kommer til hårfjerning. Hvordan får man et holdbart resultat? Virker hårfjerningscreme? Og hvordan undgår man de der knopper? Vi svarer på det hele.

Læs Mere
Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek