Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Olivia Salo guider til et farverigt festival-look
Sommer er = fester og ikke mindst festivaller. Og der er ikke et sted som en festival, hvor man kan give den hundrede procent med makeup-paletten. Vi tænker: Lækre læber, lange vipper og flotte farver. I denne LIVE guider Olivia Salo og en dygtig makeup-artist dig til et gennemført og farverigt festival-look. Har du ikke en festival i kalenderen, kan du selvfølgelig også gøre brug af de gode teknikker og den fine farvesammensætning til andre anledninger.
Makeup
Vi sendte LIVE tirsdag d. 30/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

LIVE-guide med Pernille: Curly Girl-serien

Matas LIVE

LIVE-guide med Pernille: Curly Girl-serien

Af Matas

Curly Girl-serien er en genistreg. Den består af de lækreste produkter, der ovenikøbet er svanemærket, til dine krøller - så du kan få det absolut bedste ud af de bølgede lokker. Pernille fra redaktionen er en af seriens (største) fans, og hun tager dig derfor i hånden i denne LIVE, hvor hun viser dig, hvordan du bruger produkterne. Hun sætter sig foran kameraet med vådt hår og styler løs. Se med, hvis du vil lære produkterne at kende, så du også kan få smukke krøller.

Læs Mere
Get ready with Christiane: Mit simple hverdagslook

Matas LIVE

Get ready with Christiane: Mit simple hverdagslook

I denne 'Get ready with' er vi hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller, der guider til et simpelt, men selvfølgelig gennemført, hverdagslook. Hun lægger en simpel base med en god foundation, concealer og en smuk blush. Derefter et det brynenes tur med nemme produkter, der hurtigt skaber bryn on fleek .Og så har hun en helt særlig mascara med, der giver de smukkeste vipper.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.