Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Olivia Salo guider til et farverigt festival-look

Sommer er = fester og ikke mindst festivaller. Og der er ikke et sted som en festival, hvor man kan give den hundrede procent med makeup-paletten. Vi tænker: Lækre læber, lange vipper og flotte farver. I denne LIVE guider Olivia Salo og en dygtig makeup-artist dig til et gennemført og farverigt festival-look. Har du ikke en festival i kalenderen, kan du selvfølgelig også gøre brug af de gode teknikker og den fine farvesammensætning til andre anledninger.
Makeup
Vi sendte LIVE tirsdag d. 30/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan bruger du Curly Girl-serien

Matas LIVE

Sådan bruger du Curly Girl-serien

Af Matas

Curly Girl-serien er en genistreg. Den består af de lækreste produkter, der ovenikøbet er svanemærket, til dine krøller. Pernille fra redaktionen er en af seriens fans, og hun tager dig derfor i hånden i denne LIVE, hvor hun viser dig, hvordan du bruger produkterne. Hun sætter sig foran kameraet med vådt hår og styler løs. Se med, hvis du vil lære produkterne at kende, så du også kan få smukke krøller. OBS: Vi skal gøre dig opmærksom på, P også bruger produkter, der ikke er Curly Girl approved.

Læs Mere
Christiane viser sit simple hverdagslook

Matas LIVE

Christiane viser sit simple hverdagslook

I denne 'Get ready with' er vi hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller, der guider til et simpelt, men selvfølgelig gennemført, hverdagslook. Hun lægger en simpel base med en god foundation, concealer og en smuk blush. Derefter et det brynenes tur med nemme produkter, der hurtigt skaber bryn on fleek .Og så har hun en helt særlig mascara med, der giver de smukkeste vipper.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek