Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Jim Lyngvild guider til hudpleje med Raunsborg
Se med, når Jim Lyngvild gæster studiet og guider dig til den bedste hudpleje med Raunsborg. De er alle skabt på baggrund af den ældgamle viden fra Flora Danica, kombineret med den nyeste viden vi har om hudpleje i dag. Jim Lyngvild deler ud af sine bedste råd til en god, solid hudplejerutine, og så dykker vi ned i historien bag de unikke produkter, som er skabt på baggrund af de danske planters mange gode egenskaber. Og så kan du stille alle dine spørgsmål til Jim, når vi sender live.
Hudpleje
Vi sendte LIVE tirsdag d. 18/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Af Amalie Schiller

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Læs Mere
Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Matas LIVE

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Vi kender Caroline Hannibal som en skarp beauty-nørd, der på TikTok deler ud af tips, tricks, produkter - og alt hvad der rører sig indenfor den store beauty-verden. Caroline er dygtig, og vi er flere på redaktionen, der troligt følger med og afprøver det, Caroline foreslår. Derfor har vi inviteret hende i studiet, hvor hun afslører nogle af hendes favoritter, når det kommer til både hud og hår. Hun har blandt andet en helt særlig vitamin C-serum fra Revitalift med. Den vil du prøve!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.