Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Vi har inviteret Beauté Pacifique i studiet for at snakke om retinol - for hvis der er et brand, der ved noget om retinol, så er det altså Beauté Pacifique. Vi guider dig sammen med deres dygtige produktekspert i retinol (du kan også kalde det a-vitamin), og hvordan du får det bedste ud af den spændende ingrediens - for den kan faktisk gøre en stor forskel for dig.
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 29/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Matas LIVE

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE guider Marianne Tromborg dig til, hvordan du sammensætter den bedste hudplejerutine med de skønne produkter fra Tromborg. Få historien bag, hvordan produkterne er blevet til, og vær med, når vi dykker ned i de spændende og ikke mindst lækre (!) produkter fra Tromborg. Vi skal nørde en masse hudpleje til en vintertør hud - og gøre dig meget klogere på genistregerne fra Tromborg. Og så har vi selvfølgelig også lidt makeup med, som Marianne guider dig i til et dewy makeuplook.

Læs Mere
Sådan kan du mindske rødme og bumser

Matas LIVE

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Af Matas

Oplever du rødme, bumser og generelt udfordringer med din hud i ansigtet? Hvis ja, skal du se med i denne LIVE. Her guider vores dygtige kosmetiker, Zita, dig i hudpleje, der er målrettet netop rødme og bumser. Hun fortæller og forklarer blandt andet om en helt særlig LED ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for dig. Se med!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek