Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Produkter du ikke kan undvære til foråret!
Det er forår, og vi går mod lysere tider - og det betyder, at vi allerede nu kan begynde at tænke i nye, lækre produkter til årstiden. Så vær med på sidelinjen, når vores ekspert, Janni Vilhelmsen, guider til de bedste forårsprodukter, som du ikke kan undvære!
Krop & Negle
Vi sendte LIVE mandag d. 19/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE guider vi dig til, hvilke produkter du bare må eje nu, hvor foråret er over os. Det er nemlig ikke kun garderoben der skal skiftes ud, når vi går de varmere tider i møde - også de drøje cremer og tunge vinterdufte kan være gode at opdatere til forårets lysere tider. Vi har af den grund allieret os med ekspert, Janni Vilhelmsen, der bl.a. vil dele tips til en god barbering på benene, hvordan du opnår en smuk kulør med selvbruner, så du er klar til sommerkjolen samt, hvordan du undgår et tørt hår, når solens stråler bliver skarpere.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Jannis gode tips og tricks til, hvordan du bedst bruger de forskellige produkter samt hendes top 3 favoritter.


Gå foråret i møde med bløde og lækre ben

Hop i sommerkjolen med en fin kulør

Undgå vabler i dine nye sandaler

Beskyt hud og hår mod solens skadelige stråler

Opdater duften med en ny, frisk parfume og leg med farverne på neglene

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Beauty News: Vind forårets fedeste lanceringer

Matas LIVE

Beauty News: Vind forårets fedeste lanceringer

Af Matas

Foråret er over os, og i år indgyder det mere håb end normalt: vi står forhåbentlig over for snart at kunne vende tilbage til en mere normal tilværelse, og i dag klæder vi dig på til at komme tilbage til hverdagen! Vi har nemlig udvalgt de fedeste, nye lanceringer som gør dig forårsklar. Vi tipper også om de vigtigste historier fra skønhedsverdenen samt udlodder alle nyhederne til en heldig vinder!

Læs Mere
Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Matas LIVE

Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Af Matas

Model, influencer og iværksætter Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest succesfulde kvinder, og inspirerer på daglig basis sine mere end 1,2 millioner følgere. Mathilde er især kendt for sin elegante - men cool - æstetik. Som ambassadør for ikoniske Elizabeth Arden deler hun i dag sine helt personlige skønhedsfavoritter og hemmeligheder bag looket, sine tanker om fremtidens trends og hvordan hun prioriterer tid til sig selv i en travl hverdag. Grib muligheden for at stille hende spørgsmål underv

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.