• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan kvitter du smøgerne

Mange går med et ønske om at stoppe med at ryge, men det er bestemt ikke altid en nem opgave. I dag har vi allieret os med professor i tobaksforebyggelse, Charlotta Pisinger, som vil dele alle sine bedste råd til et effektivt rygestop - inklusive de fejl, mange begår. Vores helse- og sundhedsrådgiver Janni vil også tage dig igennem produkter som måske vil kunne hjælpe dig i mål med dit rygestop - én gang for alle.

Vi sendte LIVE mandag d. 11/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE hjælper vi dig i gang med et rygestop. I den forbindelse, har vi allieret os med professor i tobaksforebyggelse, Charlotta Pisinger samt vores helse- og sundhedsrådgiver Janni Vilhelmsen, som selv har været igennem et effektivt rygestopforløb.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der fik Janni igennem et rygestop. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN, og få Charlotta og Jannis gode råd til, hvordan du kvitter smøgerne én gang for alle.


Giv huden lidt ekstra forkælelse

(21)
Beauté Pacifique Superfruit Serum 20 ml
299,95
Du optjener 30 point
(23)
Beauté Pacifique La Forte 60 tabl.
399,95
Du optjener 40 point
(351)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Kickstart dit 2021 med Charlotte Bircow

Matas LIVE

Kickstart dit 2021 med Charlotte Bircow

Af Matas

Kom godt fra start i 2021 når Danmarks ubestridte fitnessdronning, Charlotte Bircow, gæster Matas LIVE. Charlotte Bircow vil dele sit top tip til at finde - og holde - træningsmotivationen, sine ultimative favoritøvelser til opstramning af kroppen samt tale om sin helt unikke produktserie, og hvordan den kan hjælpe dig i din yndlingssport. 2021 kan bare komme an!

Læs Mere
Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs Mere