Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

MASTERCLASS: Sådan styler du kort hår

Der er mange fordele ved en kortere frisure. Der er mindre hår at holde styr på, du slipper for at håret kommer til at hænge fladt – og så sparer du lidt på dine dyrt købte hårplejeprodukter. Alligevel er der en klassisk udfordring med kort hår, nemlig styling. For hvordan skaber man fornyelse og alsidige looks, når man har mindre hår at gøre godt med? Se med i denne LIVE, hvor vi får besøg af frisør Mike Paudy, som guider jer gennem korte, men gode hairstyles.

Vi sendte LIVE mandag d. 11/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Lær at style dit korte hår

Kort hår ser fantastisk ud men det kan også være lidt svært at vide, hvordan man egentlig kan style det. I denne Matas LIVE har vi teamet op med den professionelle frisør Mike Paudy, der vil dele de bedste tips og tricks til, hvordan du med kort hår kan skabe en smuk frisure. Mike styler både sig selv og en kvindelig model, så frisurerne kan både bruges af mænd og kvinder.

R+Co: Bedste produkter til kort hår

R+Co (Rogue & Company) er et hårplejebrand fra New York, der blev lanceret i 2014. De har siden da skabt et utroligt brand for sig selv, og de er anerkendt hos nogle af de bedste frisører og stylister verden over. R+Co's prisvindende produktserier inde unikke ingredienser, der giver den bedste pleje og styling til håret. Alle formularer er desuden veganske og beskytter håret mod varme og udefrakommende skader såsom UV-stråling.


Professionel frisør Mike Praudy har samlet nogle af hans favoritter fra det populære brand, og produkterne egner sig alle godt til at style kort hår med. Se LIVEN ovenover, for at blive klogere på, hvordan du bruger produkterne. Mike fortæller om og viser de enkelte produkter, så du ved hvilke du skal bruge for at kunne skabe de forskellige frisure.

Få 4 flotte looks til et kort hår

Vi guider

Få 4 flotte looks til et kort hår

Hvordan laver man det bedste look til kort hår? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor vi guider til fire flotte frisurer til et kort og stylet look, som du kan finde inspiration i. Og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål til styling og pleje af kort hår.

Læs også

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Matas LIVE

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Af Matas

Du kender måske bedst model og influencer Cecilie Haugaard fra hendes Instagram-profil, @cillemouse, hvor hun deler små øjeblikke fra sit liv – men måske du særligt har sukket efter hendes smukke mørkebrune lokker, der emmer af sundhed? Så er denne live til dig! Som ambassadør for Kerastase får vi nemlig Cecilie Haugaard i studiet for at fortælle om sine yndlingsprodukter, og undervejs vil hun dele alle sine hårpleje-hemmeligheder med jer. Se med, og stil hende dine spørgsmål!

Læs Mere
Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Af Matas

Trist hår, spaltede spidser, stride strithår. Hvis dit hår er tørt, bliver det svært at arbejde med – og det kan virke som en umulig opgave at vække det til live igen. Men heldigvis kender vi en ekspert, som ved, hvad der skal til for at trylle et tørt og trist hår om til en velplejet hårpagt med masser af fylde og shine. Se med i denne live, hvor selveste Gun-Britt Zeller med det altid-så-smukke hår gæster studiet og deler ud af sine bedste råd til at pleje og style tørt hår.

Læs Mere