Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Simpelt og naturligt makeuplook til efteråret med ekstra fokus på glød? Ja tak! I denne LIVE har vi inviteret Maria med ind i studiet, som er en topdygtig makeupartist. Sammen med Amalie viser hun, hvordan du kan forlænge sommergløden og skabe et smukt makeuplook, der er let at lægge. Alt sammen med nogle af de populære produkter fra Nilens Jord. Pssst! Vi afslører også én af de helt store nyheder fra Nilens Jord, som dine vipper med garanti vil elske.
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 06/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Hvad er makeupartistens hemmeligheder til et nemt look med naturlig glød?

Det lyder måske af meget, når man forlanger både et nemt look, men også en naturlig glød. Derfor har vi inviteret den dygtige makeupartist fra Nilens Jord, Maria, i studiet, hun deler ud af  ud af hemmligheden. Det kræver ikke mange produkter. Hemmeligheden er derimod at vælge de helt rigtige af slagsen.


Du kan også læse med i vores artikel, hvor vi guider dig i alt fra Nilens Jord - fra hudpleje til makeup.   Den perfekte foundation

En god foundation er dit grundlag for en god makeup. Denne foundation fra Nilens Jord er et rigtig godt bud på det perfekte grundlag. Den er en unik, vandbaseret og oliefri foundation, der har en let dækkeevne med en mat finish. Det gør den til en god kandidat, hvis du leder efter en af slagsen, der skaber et naturligt look. Den lette og flydende tekstur trænger nemt og hurtigt ind i din hud, og efterlader den blød og ensartet - uden et for sminket udtryk.


SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordSecond Skin Serum Foundation
299,95 kr.
(339)

Få lækker glød med bronzer

En bronzer tilføjer glød til dit ansigt, som havde solen kysset dine kinder. Denne fra Nilens Jord kommer i fast form med gyldne toner og en smuk glimmer-effekt, der understreger gløden - og som i efterårssolen stråler om kamp med skæret. Bronzeren består af fire forskellige nuancer, som du kan vælge at blende sammen eller bruge hver for sig. Du kan fx bruge mørke nuancer ved kæbelinje og hårgrænse. Den lyse tone som highlighter og den rosa som blush. Der er store muligheder i denne lille bronzer.


Fremhæv med highlighter

Hvis der er et produkt fra Nilens Jord, vi her på redaktionen ikke kan undvære, så er det denne highlighter i lys champagnetone. Den er nem at påføre på kindben eller ved amorbuen på grund af den faste form. Du strejfer bare highligteren de steder, du ønsker fremhævet. Den lyse perlemor skinner smukt og bliver på fineste vis reflekteret af lyset. Konsistensen er cremet og nem at arbejde med. Og så giver den et let udtryk, der er perfekt, når man ønsker et nautrligt makeuplook.


SPAR 20%ABONNÉR
Flere varianter
Nilens JordCreamy Touch
189,95 kr.
(241)

Eyebrows on fleek

Hvis der er noget, der kan sætte prikken over i'et på et gennemført makeup-look, så er det bryn, der sidder perfekt - hele dagen. Og det hjælper denne lille brynpen med. Brynpennen fra Nilens Jord har en blød konsistens, der gør det nemt for dig at forme og definere dine bryn. Du kan nemt skulpturere dine bryn med denne browliner alt imens du tilføjer farve til dem. Det er et smart produkt, der er uundværligt i din makeuppung!


Nilens JordBrow Pen
119,95 kr.
(106)
Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Vi guider

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Uanset om du ønsker lange, fyldige vipper eller leder efter en mascara med en masse plejende ingredienser, så har Nilens Jord helt garanteret én til dig. Læs med her, hvor jeg har testet syv skønne mascara fra det danske brand - inklusiv deres helt nye Intense Mascara, som netop er landet på hylderne.

Læs også

Intens nyhed fra Nilens Jord

Længere, fyldigere og mere vulumniøse vipper. Det er det, den nye mascara fra Nilens Jord leverer. Og vi har hænderne oppe! Ikke nok med at denne mascara holder, hvad den lover, så indeholder den også plejende og fugtgivende egenskaber, så du kan passe godt på dine vipper. Mascaraen har en flas børste med to sider, der giver et lækkert "lift & curl" resultat. Børstens form sikrer, at dine vipper får den optimale mængde mascara, alt imens den løfter og buer dine vipper - og tilføjer en masse længde og vulume.


812 Sort
Nilens JordIntense Mascara
199,95 kr.
(59)

En drømme-duo

Den smukkeste læbestift matchet med en lækker lipgloss. Dét er det, vi kalder en drømme-duo, der indrammer dit makeuplook på fineste vis.


Lipstick Silky Chai fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en varm lyserød nuance, der fremhæver dine læber. Den giver et naturligt udtryk og er den perfekte læbestift, hvis du ønsker et mere nedtonet makeuplook, der stadig får dig til at stråle. Match læbestifte med Nilens Jord Lip Gloss Rose, der er en nonsticky lipgloss i den flotteste lyserøde nuance. Glossen indeholder nærende shea butter, der plejer dine læber og holder på naturlig fugtighed og blødhed.   


Nilens JordLipstick Silky
189,95 kr.
(199)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Af Matas

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs Mere
Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Vi guider

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Af Ida Hinchely Kyhn

Uanset om du ønsker lange, fyldige vipper eller leder efter en mascara med en masse plejende ingredienser, så har Nilens Jord helt garanteret én til dig. Læs med her, hvor jeg har testet syv skønne mascara fra det danske brand - inklusiv deres helt nye Intense Mascara, som netop er landet på hylderne.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek