• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Bag om brandet

Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Hvis jeg skulle nævne ét hudpleje- og makeupbrand, jeg har brugt, siden jeg for første gang stod foran spejlet og skulle eksperimentere med et nøje udvalg af produkter, jeg i skjul havde sneget med ind på værelset (sorry, mor), må det nok være Nilens Jord. Siden da har der som minimum ligget ét produkt fra det danske vidunderbrand på lur i min makeuptaske. Og det er lige præcis dem, jeg vil vise jer i dag!

Du har måske hørt om danske Nilens Jord og deres udvalg af skønne produkter, der er udviklet med omtanke for allergi og sensitiv hud. Men har du prøvet dem i action på egen hud? I indslaget her deler jeg ud af de bedste produkter fra Nilens Jord, som jeg særligt synes, fortjener at blive hørt. På nuværende tidspunkt er jeg nærmest blevet afhængig af deres bedst sælgende mascara (stay tuned for billede!). Jeg håber, at du kan blive inspireret af nogle af de bedst sælgende Nilens Jord produkter, som også har fundet vejen til mit hjerte. Her kommer de:

Den bedste mascara fra Nilens Jord

Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der har Nilens Jord Mascara Jumbo liggende i makeuptasken. Udover, at den voluminøse mascara på nuværende tidspunkt er det mest solgte Nilens Jord produkt, så er den også det 7. mest solgte makeupprodukt på matas.dk (!!!) Well done – Nilens Jord! Og jeg synes nu også, at placeringen er velfortjent.  

Det, du kan forvente af den populære mascara, er, at den giver dine vipper mega-volumen og længde. Så hvis du er på jagt efter en mascara, der forvandler dine vipper til lange, fyldige og flotte bambivipper, kan du stoppe jagten hér. Svaret ligger lige foran dig. Nedenfor har jeg har taget et billede af mine vipper, når de har fået et par strøg af den bedst sælgende darling:

(256)
Nilens Jord Mascara Jumbo 783 Black
174,95
Optjen 18 point

Den Fugtgivende læbestift 

Jeg har nævnt flere gange, at jeg er tilhænger af de fugtmættende læbestifter, som har en smuk lyserød farve. Blandt andet i en artikel, hvor jeg deler ud af mine makeupfavoritter. Udover, at Nilens Jord er stærke på mascara-fronten, så rammer deres læbestifter også spot-on!


I samme sekund som jeg skriver artiklen, har jeg netop forkælet mine læber med lidt ekstra fugt og farve med ’Silky Cream’. Så kan jeg også føle mig lidt ekstra lækker på hjemmekontoret i mit nu meget slidte joggingsæt. Selvom ’Silky Cream’ ikke er nær så lyserød som de læbestifter, jeg plejer at bruge, så synes jeg nu, at den er super fin alligevel!


Læbestiften kan fås i (næsten) alle farver, så hvis ikke du er til den lyserøde sag som jeg, så don’t worry. Din farve kan også fås i serien! En fællesnæver for dem alle er, at de er allergicertificerede, beriget med beroligende jojoba olie og så efterlader de læberne med den blødeste overflade. På billedet nedenfor kan du se, hvordan farven ’Silky Cream’ ser ud på mine læber. Jeg synes nu, at den klæder mig, hvis jeg selv skal sige det. Pssst – den hurtige læser kan måske spotte Nilens Jord Jumbo Mascara på mine vipper fra lang afstand 😉

(17)
Nilens Jord Læbestift 745 Silky Cream
164,95
Optjen 17 point

Mineral pudder og mineral bronzer

Det er faktisk først fornyeligt, at jeg har kastet mig ud i Nilens Jord Mineral Powder og Mineral Bronzer. Sagen er den, at min makeuppung trængte til en forandring i form af en ny pudder og bronzer, som jeg ikke havde prøvet før. Forandring fryder jo, ik? Det gik hurtigt op for mig, at jeg endnu ikke havde prøvet Nilens Jord på egen hud. Jeg ved, at flere af mine veninder er glade for produkterne så mon ikke, at jeg også vil få succes med dem? Jo!

Da jeg endelig fik mine to nye venner hjem (Mineral Powder og Mineral Bronzer), kunne jeg godt se, at det var en kæmpe fejl, at jeg ikke havde inviterede dem med i min makeupsamling noget før. I love them! Mineral Powder efterlader huden silkeblød og ensartet, mens Mineral Bronzer giver min hud en smuk solbrun glød.

(117)
Nilens Jord Mineral Powder 528 Cotton
209,95
Førpris 269,95
Optjen 21 point
(25)
Nilens Jord Mineral Bronzer 526 Silk
209,95
Førpris 269,95
Optjen 21 point

Nilens Jord hudplejerutine 

Eftersom jeg er rundet de 25 år, føler jeg, at det vil være på sin plads, hvis jeg begyndte at forberede min hud på ældende tegn. Bevares, jeg vil da stadig kategorisere mig selv som #stillyoung, men jeg kan godt lide tanken om at komme min hud i forkøbet. De fine linjer og rynker skal nok finde en genvej til at komme op til overfladen på et tidspunkt, men jeg kan jo lige give dem en overhældning med nogle hudplejeprodukter, der kommer dem i forkøbet.


Nilens Jord Face Cream Anti Age er én ud af mange ansigtscremer til den modne hud. Når det kommer til hudpleje, har vi alle vidt forskellige præferencer og behov, men jeg kan jo altid tale ud fra mine egne erfaringer. Den plejende anti-age creme fra Nilens Jord er specielt velegnet til moden hud, men er du også midt tyverne som jeg, synes jeg, at det er en god creme at starte ud med, når du vil ind på anti-age markedet. Det vigtigste for mig er, at den gør noget godt for min hud og virker velplejende – og det gør den.


Inden jeg masserer den silkebløde anti-age creme ind, bruger jeg Nilens Jord Serum Dry Skin. Jeg kunne selvfølgelig bruge den tilsvarende anti-age serum, men fordi jeg har tør hud, synes jeg, at dette er den perfekte kombination for mig. ​​​​​​​


(45)
Nilens Jord Face Cream Anti Age 50 ml
349,95
Optjen 35 point
(16)
Nilens Jord Dry Skin Serum 30 ml
319,95
Optjen 32 point
Amalies shoppingliste

Vi guider

Amalies shoppingliste

Når det kommer til skønhedsprodukter, har jeg virkelig svært ved at holde igen, når jeg først står ansigt til ’’ansigt’’ med skønheder som Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush fra IT Cosmetics. Suk, hvor har jeg gået forbi den mange gange, mens jeg vemodigt har hivet mig selv i nakkehårene og lyttet til en ond stemme i mit hoved, der spørger, om jeg nu også har brug for en ekstra en til samlingen. Og ja, selvfølgelig har jeg det! For hvem kan få nok af beauties like that? Not me!

Læs også

Nilens Jord kropspleje 

Der er da virkelig intet som en god bodyscrub i badet efterfulgt af et tykt lag bodybutter. I hvert fald ikke, hvis du spørger mig! Jeg elsker at skrubbe en bodyscrub godt ind i huden, så min hud føles blød som smør, efterfulgt af et godt lag bodybutter. Mmmh! Det bedste er, når jeg gør det lige inden sengetid, og netop har lagt rent sengetøj på. Aaaah. Det kan altså noget.


Her har Nilens Jord det fineste sæt i form af en mild allergivenlig bodyscrub, der med dens indhold af aloe vera, vitaminer og mineraler bidrager til at genopbygge og bevare fugten i huden. Når ja – og så fjerner den naturligvis også alle de døde hudceller, så hunden bliver blød som silke. Vil du forkæle din hud med hele pakken, kan du efterfølgende massere Nilens Jord Body Butter med plejende- og blødgørende ingredienser godt ind i huden. Se dét er følelsen af velvære <3 ​​​​​​​

(15)
Nilens Jord Body Scrub 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(12)
Nilens Jord Body Butter 200 ml
249,95
Optjen 25 point

Om Nilens Jord:

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Mærket har en streng ingredienspolitik, som betyder at udover EU- og dansk lovgivning er der fravalgt mere end 200 andre typiske ingredienser, som Nilens Jord ikke ønsker i produkterne. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved at anvende alle Nilens Jords produkter.

Efter at have tilbragt mange barndomsferier i Spanien blev grundlæggeren, Lars Jacobsen, i 1982  inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født.  

Sidenhen kom Lars’ kone Berit til firmaet og har været sjælen bag den brede vifte af makeup og hudpleje produkter, som vi kender i dag. Berit er også kvinden bag det strenge ingredienskodeks.

En lang række af produkterne er certificeret med AllergyCertified. AllergyCertifed er et certificeringsprogram, der er grundlagt i Danmark. ​​​​​​

Relaterede produkter

(324)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
154,95
Optjen 16 point
(34)
Nilens Jord Micellar Cleansing Water 200 ml
149,95
Optjen 15 point
(6)
Nilens Jord Håndsæbe 300 ml
99,95
Optjen 10 point
(63)
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
Optjen 17 point
(129)
Nilens Jord Eyeliner Pen 164 Black
99,95
Optjen 10 point

Relaterede artikler

Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Spot Trenden

Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Af Cathrine Park

Har du brug for ny inspiration til din makeup, og er du nysgerrig efter at vide, hvilke makeuptrends, der særligt hitter det her forår? Så kig med her, for vi har spottet fem tendenser på Instagram, som kan forny dit look på en fin og diskret facon. Det bedste af det hele er nemlig, at makeuppen er brugbar og supernem at kopiere.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for syv af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage