Bag om brandet

Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Hvis jeg skulle nævne ét hudpleje- og makeupbrand, jeg har brugt, siden jeg for første gang stod foran spejlet og skulle eksperimentere med et nøje udvalg af produkter, jeg i skjul havde sneget med ind på værelset (sorry, mor), må det nok være Nilens Jord. Siden da har der som minimum ligget ét produkt fra det danske vidunderbrand på lur i min makeuptaske. Og det er lige præcis dem, jeg vil vise jer i dag!

Du har måske hørt om danske Nilens Jord og deres udvalg af skønne produkter, der er udviklet med omtanke for allergi og sensitiv hud. Men har du prøvet dem i action på egen hud? I indslaget her deler jeg ud af de bedste produkter fra Nilens Jord, som jeg særligt synes, fortjener at blive hørt. På nuværende tidspunkt er jeg nærmest blevet afhængig af deres bedst sælgende mascara (stay tuned for billede!). Jeg håber, at du kan blive inspireret af nogle af de bedst sælgende Nilens Jord produkter, som også har fundet vejen til mit hjerte. Her kommer de:

Den bedste mascara fra Nilens Jord

Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der har Nilens Jord Mascara Jumbo liggende i makeuptasken. Udover, at den voluminøse mascara på nuværende tidspunkt er det mest solgte Nilens Jord produkt, så er den også den 10. mest solgte mascara på matas.dk (!!!) Well done – Nilens Jord! Og jeg synes nu også, at placeringen er velfortjent.  

Det, du kan forvente af den populære mascara, er, at den giver dine vipper mega-volumen og længde. Så hvis du er på jagt efter en mascara, der forvandler dine vipper til lange, fyldige og flotte bambivipper, kan du stoppe jagten hér. Svaret ligger lige foran dig. Nedenfor har jeg har taget et billede af mine vipper, når de har fået et par strøg af den bedst sælgende darling:

SPAR 20%
783 Black
Nilens JordMascara Jumbo
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.
(438)

Den Fugtgivende læbestift 

Jeg har nævnt flere gange, at jeg er tilhænger af de fugtmættende læbestifter, som har en smuk lyserød farve. Blandt andet i en artikel, hvor jeg deler ud af mine makeupfavoritter. Udover, at Nilens Jord er stærke på mascara-fronten, så rammer deres læbestifter også spot-on!


I samme sekund som jeg skriver artiklen, har jeg netop forkælet mine læber med lidt ekstra fugt og farve med ’Silky Cream’. Så kan jeg også føle mig lidt ekstra lækker på hjemmekontoret i mit nu meget slidte joggingsæt. Selvom ’Silky Cream’ ikke er nær så lyserød som de læbestifter, jeg plejer at bruge, så synes jeg nu, at den er super fin alligevel!


Læbestiften kan fås i (næsten) alle farver, så hvis ikke du er til den lyserøde sag som jeg, så don’t worry. Din farve kan også fås i serien! En fællesnæver for dem alle er, at de er allergicertificerede, beriget med beroligende jojoba olie og så efterlader de læberne med den blødeste overflade. På billedet nedenfor kan du se, hvordan farven ’Silky Cream’ ser ud på mine læber. Jeg synes nu, at den klæder mig, hvis jeg selv skal sige det. Pssst – den hurtige læser kan måske spotte Nilens Jord Jumbo Mascara på mine vipper fra lang afstand 😉

SPAR 20%
Nilens JordLipstick Silky
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.
(152)

Endnu en god mascara fra Nilens Jord

Kan man begrejde en kvinde såvel som mand for at have flere favoritter, når det kommer til mascara? Arh.. Jeg har i hvert fald mere end 5 favoritter på min liste pt. Uover Jumbo Mascara er jeg også blevet vild med Lash Definition Mascara, der indeholder aktive og plejende ingredienser som E-vitamin, D-panthenol og jojobaolie.


Resultatet er et sæt lange, voluminøse vipper, der sidder spot-on hele dagen. En kæmpe bonus, så fremmer mascaraen vippernes vækst og reparerer vipper, der er en smule beskadet. Alt sammen takket være aktiverne, der gemmer sig i den sorte sag.

SPAR 20%
787 Black
Nilens JordLash Definition Mascara
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.
(365)

Mineral pudder og mineral bronzer

Det er faktisk først fornyeligt, at jeg har kastet mig ud i Nilens Jord Mineral Powder og Mineral Bronzer. Sagen er den, at min makeuppung trængte til en forandring i form af en ny pudder og bronzer, som jeg ikke havde prøvet før. Forandring fryder jo, ik? Det gik hurtigt op for mig, at jeg endnu ikke havde prøvet Nilens Jord på egen hud. Jeg ved, at flere af mine veninder er glade for produkterne så mon ikke, at jeg også vil få succes med dem? Jo!

Da jeg endelig fik mine to nye venner hjem (Mineral Powder og Mineral Bronzer), kunne jeg godt se, at det var en kæmpe fejl, at jeg ikke havde inviterede dem med i min makeupsamling noget før. I love them! Mineral Powder efterlader huden silkeblød og ensartet, mens Mineral Bronzer giver min hud en smuk solbrun glød.

SPAR 20%
Nilens JordMineral Powder
Medlemspris
235,96 kr.294,95 kr.
(514)
SPAR 20%
Flere varianter
Nilens JordMineral Bronzer
Medlemspris
235,96 kr.294,95 kr.
(299)

Nilens Jord hudplejerutine 

Eftersom jeg er rundet de 25 år, føler jeg, at det vil være på sin plads, hvis jeg begyndte at forberede min hud på ældende tegn. Bevares, jeg vil da stadig kategorisere mig selv som #stillyoung, men jeg kan godt lide tanken om at komme min hud i forkøbet. De fine linjer og rynker skal nok finde en genvej til at komme op til overfladen på et tidspunkt, men jeg kan jo lige give dem en overhældning med nogle hudplejeprodukter, der kommer dem i forkøbet.


Nilens Jord Face Cream Anti Age er én ud af mange ansigtscremer til den modne hud. Når det kommer til hudpleje, har vi alle vidt forskellige præferencer og behov, men jeg kan jo altid tale ud fra mine egne erfaringer. Den plejende anti-age creme fra Nilens Jord er specielt velegnet til moden hud, men er du også midt tyverne som jeg, synes jeg, at det er en god creme at starte ud med, når du vil ind på anti-age markedet. Det vigtigste for mig er, at den gør noget godt for min hud og virker velplejende – og det gør den. ​​​​​​​

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Vi guider

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Uanset om du ønsker lange, fyldige vipper eller leder efter en mascara med en masse plejende ingredienser, så har Nilens Jord helt garanteret én til dig. Læs med her, hvor jeg har testet syv skønne mascara fra det danske brand - inklusiv deres helt nye Intense Mascara, som netop er landet på hylderne.

Læs også

Nilens Jord kropspleje 

Der er da virkelig intet som en god bodyscrub i badet efterfulgt af et tykt lag bodybutter. I hvert fald ikke, hvis du spørger mig! Jeg elsker at skrubbe en bodyscrub godt ind i huden, så min hud føles blød som smør, efterfulgt af et godt lag bodybutter. Mmmh! Det bedste er, når jeg gør det lige inden sengetid, og netop har lagt rent sengetøj på. Aaaah. Det kan altså noget.


Her har Nilens Jord det fineste sæt i form af en mild allergivenlig bodyscrub, der med dens indhold af aloe vera, vitaminer og mineraler bidrager til at genopbygge og bevare fugten i huden. Når ja – og så fjerner den naturligvis også alle de døde hudceller, så hunden bliver blød som silke. Vil du forkæle din hud med hele pakken, kan du efterfølgende massere Nilens Jord Body Butter med plejende- og blødgørende ingredienser godt ind i huden. Se dét er følelsen af velvære <3 ​​​​​​​

SPAR 20%
200 ml
Nilens JordBody Butter
Medlemspris
215,96 kr.269,95 kr.
(22)

Om Nilens Jord:

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Mærket har en streng ingredienspolitik, som betyder at udover EU- og dansk lovgivning er der fravalgt mere end 200 andre typiske ingredienser, som Nilens Jord ikke ønsker i produkterne. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved at anvende alle Nilens Jords produkter.

Efter at have tilbragt mange barndomsferier i Spanien blev grundlæggeren, Lars Jacobsen, i 1982  inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født.  

Sidenhen kom Lars’ kone Berit til firmaet og har været sjælen bag den brede vifte af makeup og hudpleje produkter, som vi kender i dag. Berit er også kvinden bag det strenge ingredienskodeks.

En lang række af produkterne er certificeret med AllergyCertified. AllergyCertifed er et certificeringsprogram, der er grundlagt i Danmark. ​​​​​​

Relaterede produkter

SPAR 20%
788 Black
Nilens JordVolume Mascara
Medlemspris
143,96 kr.179,95 kr.
(623)
SPAR 20%
200 ml
Nilens JordMicellar Cleansing Water
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
(71)
SPAR 20%
300 ml
Nilens JordHåndsæbe
Medlemspris
79,96 kr.99,95 kr.
(23)
SPAR 20%
Nilens JordDuo Concealer
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(158)
SPAR 20%
164 Black
Nilens JordEyeliner Pen
Medlemspris
95,96 kr.119,95 kr.
(249)

Relaterede artikler

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Vi guider

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Af Ida Hinchely Kyhn

Uanset om du ønsker lange, fyldige vipper eller leder efter en mascara med en masse plejende ingredienser, så har Nilens Jord helt garanteret én til dig. Læs med her, hvor jeg har testet syv skønne mascara fra det danske brand - inklusiv deres helt nye Intense Mascara, som netop er landet på hylderne.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek