• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Bag om brandet

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje og makeup

Huden er vores største organ, så pas på den og forebyg allergi - hver dag. Med Nilens Jord får du kompromisløst hudpleje og makeup, der er udviklet med tanke på allergi og sensitiv hud.

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Mærket har en streng ingredienspolitik, som betyder at udover EU- og dansk lovgivning er der fravalgt mere end 200 andre typiske ingredienser, som Nilens Jord ikke ønsker i produkterne. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved at anvende alle Nilens Jords produkter.

Om Nilens Jord:

Efter at have tilbragt mange barndomsferier i Spanien blev grundlæggeren, Lars Jacobsen, i 1982  inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født.  

Sidenhen kom Lars’ kone Berit til firmaet og har været sjælen bag den brede vifte af makeup og hudpleje produkter, som vi kender i dag. Berit er også kvinden bag det strenge ingredienskodeks.

Hudvenlig makeup og hudpleje

Der har de senere år skyllet en bølge ind over os af naturlige og økologiske skønhedsprodukter.


Hos Nilens Jord er man også glad for naturlige ingredienser, så længe de er hudvenlige. For som deres biokemiker siger: Ville du kaste dig i et bed fyldt med brændenælder? Højst sandsynligt ikke - men de er jo naturlige. Naturen er bare ikke altid lige hudvenlig.​​​​​​​


Nilens Jord tror på, at forbrugeren selv skal kunne vælge, om man vil, og hvor man vil bruge parfume. Det behøver ikke være i samtlige af de produkter, man bruger.


Derfor er en lang række af produkterne certificeret med AllergyCertified. AllergyCertifed er et certificeringsprogram, der er grundlagt i Danmark. ​​​​​​​

Nilens Jord Simply Blush 772 Vivid
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Nilens Jord Anti Age Serum 30 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point
Nilens Jord Tinted Day Cream 431 Dawn
154,95
DU OPTJENER 16 Point

Relaterede produkter

Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Micellar Cleansing Water 200 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Mineral Powder 528 Cotton
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Nilens Jord Makeup Gaveæske
179,97
Førpris 299,95
DU OPTJENER 18 Point
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point

Relaterede artikler

Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Vi guider

Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Af Christel Elvang

Som gravid eller nybagt mor er der mange ting at forholde sig til. Kemi i makeup er en af dem. Hvis du bruger makeup og gerne vil fortsætte med det, findes der heldigvis masser af gode og sikre produkter, du trygt kan bruge som gravid eller hvis du ammer. Vi guider dig her.

Læs Mere
Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Af Benedikte Lundberg

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret