Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

SPF spørgsmål: Er faktor 50 bedre end faktor 30?

Har du nogensinde spekuleret på, om faktor 30 virkelig er nok, eller om du skal gå efter faktor 50? Eller hvad forskellen egentlig er mellem UVA- og UVB-stråler? Så er det denne sommer, du får klarhed. Vi svarer på alle de brændende spørgsmål om solcreme, der florerer derude -og vi svarer også på dine. Vi har Kræftens Bekæmpelse med i studiet, der er klar til at dele både viden og gode råd, som du kan pakke med i strandtasken.
Sæson
Se med mandag d. 24/06 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Matas LIVE

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Af Matas

Kan man lave en blush ud af læbestift og foundation, og er ‘dot makeup’ virkelig den nye teknik til basen? De sociale medier flyder over med nye produkter og særlige hacks, som gør hverdagen nemmere og makeuppen smukkere. I denne live lægger vi et fuldt makeuplook med de populæreste produkter og virale trends – og tester, hvad der egentlig er hypen værd. Det bliver både vådt og tørt, farverigt og glansfuldt!

Læs Mere
Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Matas LIVE

Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Af Matas

Hvad gør man, når man får en bums - og gerne vil have den væk hurtigt? Det svarer vi på i denne LIVE, hvor det skal handle om pimple patches, som du måske kender fra TikTok, spot sticks og al andet førstehjælp, der forkorter dine bumsers livs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek