Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Serum. Du kan ikke undgå at høre om serum til ansigtet, når du hører om hudpleje. Det er et vigtigt lille (vidunder)middel, men hvordan får man de bedste resultater med serum? Som det er med meget indenfor hudpleje, kan det virke lidt svært med serum: Hvorfor skal man bruge det? Hvilken skal man bruge? Hvor ofte skal man bruge serum? Der er mange spørgsmål, og i denne LIVE svarer vores hudpleje-ekspert på de mest stillede af slagsen.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 21/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Slip for hudorme: Sådan gør du

Matas LIVE

Slip for hudorme: Sådan gør du

Af Matas

Hudorme er den mest udbredte form for urenheder, og vi døjer alle sammen med dem. Men hvad er hudorme egentlig? Hvis du er i tvivl om, hvad der forsager hudorme, samt hvordan du bedst kan bekæmpe dem, så er denne live lige noget for dig! Vi hjælper dig gennem de mest stillede spørgsmål og sammen med vores dygtige ekspert, har vi sammensat en helt særlig hudplejerutine med fokus på at bekæmpe de genstridige hudorme.

Læs Mere
Vi guider til retinol: Sådan bruger du det rigtigt

Matas LIVE

Vi guider til retinol: Sådan bruger du det rigtigt

Af Matas

Hvad er retinol? Og hvorfor er det en vigtig gæst at byde indenfor i hudplejerutinen? Vi kigger nærmere på det vigtige vitamin i denne LIVE - og vores ekspert, Zita, står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om det lille, men vigtige vitamin.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek