Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi guider til retinol: Sådan bruger du det rigtigt

Hvad er retinol? Og hvorfor er det en vigtig gæst at byde indenfor i hudplejerutinen? Vi kigger nærmere på det vigtige vitamin i denne LIVE - og vores ekspert, Zita, står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om det lille, men vigtige vitamin.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 17/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Bekæmp rynker og uren hud med A-vitamin

A-vitamin er det samme som retinol. Kært barn har mange navne. Og A-vitamin, eller retinol, er nemlig en kær vitamin at inddrage i din hudplejerutine. Vitaminet har nemlig en så dokumenteret effekt, at vi slet ikke behøver at diskutere, om det virker. Det gør det. I vores artikel om retinol fortæller vi dig alt det, der er værd at vide om det effektive vitamin. Hvis du allerede har styr på fakta, kan du se med her i vores LIVE, hvor vores ekspert guider dig til konkrete produkter, der er værd at byde velkommen i din hudplejeprutine.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Bliv klogere på Glycerin

Din sundhed

Bliv klogere på Glycerin

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Et stof med så mange anvendelsesmuligheder som glycerin, skal man lede længe efter - læs med her, for nyttig viden omkring glycerin og glycerol.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere