Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i februar
Vi har gennemgået Matas tilbudsavis, Medlemstreats, Fast Lav Pris og alle andre skønne tilbud, der lige nu er i Matas - og vi deler vores favoritter med dig! Amalie og Zita guider dig og giver dig gode grunde til at forkæle dig selv med et lækkert produkt til en skarp pris. Og så har en heldig seer mulighed for at vinde produkterne fra en af de fire kategorier. Vi glæder os til spinne lykkehjulet og give dig inspiration med på vejen!
Matas LIVE spothylden
Vi sendte LIVE mandag d. 27/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Af Matas

Vi har gode nyheder - og vi gennemgår dem alle sammen for dig i denne LIVE! Hylderne bugner i Matas med gode nyheder, du ikke må gå glip af. Vi giver dig derfor en hjælpende hånd, og guider dig til alle de nye produkter og brands. I denne LIVE sætter vi fokus på blandt andre Prada, Urban Decay, Hickap og Wellexir. Her er noget for alle, og det bliver svært ikke at forelske sig i - men hvorfor også lade være?

Læs Mere
Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i marts

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i marts

Endelig er det tid igen! Amalie og Zita har spottet de bedste tilbud på de digitale hylder i marts, og de står klar til at guide dig igennem dem alle, så du får både gode priser og kompetent vejledning. Og så er de klar til at spinne spothjulet og finde en heldig vinder af de lækreste produkter.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.