Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

De bedste tilbud i marts

Endelig er det tid igen! Amalie og Zita har spottet de bedste tilbud på de digitale hylder i marts, og de står klar til at guide dig igennem dem alle, så du får både gode priser og kompetent vejledning. Og så er de klar til at spinne spothjulet og finde en heldig vinder af de lækreste produkter.
Matas LIVE spothylden
Vi sendte LIVE mandag d. 27/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i januar

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i januar

Af Matas

Vær med, når vi for første gang sender "Matas LIVE spothylden"! Vi har spottet de bedste tilbud fra de digitale hylder og deler dem med dig, så du kan få gavn af dem. Vi har inviteret vores dygtige materialist, Zita, med i studiet, og hun deler ud af al sin viden og gode tips om produkterne. Det er altså mere end bare gode tilbud, det er produkter, der gavner dig. Med i studiet har vi vores helt eget "spothjul", der afgør, hvilken kategori du kan vinde produkter fra. Se med!

Læs Mere
Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i februar

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i februar

Af Matas

Vi har gennemgået Matas tilbudsavis, Medlemstreats, Fast Lav Pris og alle andre skønne tilbud, der lige nu er i Matas - og vi deler vores favoritter med dig! Amalie og Zita guider dig og giver dig gode grunde til at forkæle dig selv med et lækkert produkt til en skarp pris. Og så har en heldig seer mulighed for at vinde produkterne fra en af de fire kategorier. Vi glæder os til spinne lykkehjulet og give dig inspiration med på vejen!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek