Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning
Irriteret hud, røde knopper og kløe. Du kender sikkert følelsen, når du måske har været lidt for hurtig eller lidt for rundhåndet med din barbering. I denne LIVE guider Zita dig til do's and dont's, når det kommer til hårfjerning. Hvordan får man et holdbart resultat? Virker hårfjerningscreme? Og hvordan undgår man de der knopper? Vi svarer på det hele.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 07/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere
Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Matas LIVE

Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Der er ikke noget bedre end at stikke fødderne i et par sandaler velvidende om, at fødderne ser fine ud og ikke mindst føles velplejede. Men det er ikke altid, man lige tænker over det med de fødder, som man tænker over at huske SPF i ansigtet. Derfor hjælper vi dig på vej med fem nemme tips, der gør dine fødder sommer- og sandalklar. Vores tips gør det nemt for dig at opnå babybløde fødder. Vi afslører den bedste fodmaske, en (uundværlig) natcreme til fusserne og en genial (!) fodfil.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.