Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Spørg eksperten om probiotisk hudpleje
Kender du probiotisk hudpleje? Det er hudpleje, der virkelig kan gøre en forskel for dig. BAK Skincare's gode og effektive produkter er skabt med bakterier. Og det kan lyde lidt underligt, men vi lover dig, det gør en stor forskel for dig og din hud. I denne LIVE gør vi dig, sammen med eksperten fra BAK Skincare, meget klogere på den innovative tilgangsmåde til hudpleje - og ikke mindst effekten heraf. Og så viser vi dig vilde før og efter billeder!
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 18/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Eksperten guider til anti-age: Effektiv rutine

Matas LIVE

Eksperten guider til anti-age: Effektiv rutine

Hvornår skal man starte med at tænke på anti-age? Og hvilke produkter skal man bruge? I denne LIVE stiller Salli og Zita skarpt på anti-age, og de guider dig sammen til de optimale produkter og den optimale rutine, der gavner netop din hudtype. Det er nemlig ikke kun alderen, der er afgørende - tvært imod. Bliv meget klogere her.

Læs Mere
4 ting, du overser i din hudpleje, der gør forskel

Matas LIVE

4 ting, du overser i din hudpleje, der gør forskel

Du kender sikkert til serum, øjencreme, dagcreme og natcreme. Og det er sikkert også produkter, du husker i din rutine. Men der er også produkter, der kan gøre en stor forskel for dig, som du måske ikke lige husker på. Silke og Yunas afslører her 4 ting, du meget sandsynligt overser i din hudplejerutine, men som kan gøre en stor forskel for dig.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.