Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Det er svært at undvære gode stylingtools i beauty-rutinen – hvad end det er til hverdag eller fest, håret skal spille. Men det er også lidt en jungle med de stylingtools: altså krøllejern, glattejern og dem alle sammen. Hvilke skal man vælge? Og hvordan bruger man dem, så man får det ultimative ud af egenskaberne? Vi har inviteret vores frisør, Maj, i studiet, og hun tryller med glattejern, krøllejern og curlers, så du kan gøre kunsten efter hjemme!
Hår
Vi sendte LIVE torsdag d. 17/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Hvad end du foretrækker et godt glattejern, krøllejern eller en god føntørre, så er der noget til dig lige her. Remington tilbyder dig netop disse stylingtools, der ikke bare hjælper dig med at style dit hår til perfektion, men som også er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Copper Radiance serien fra Remington er en gennemført serie, hvor detaljegraden er høj, og hvor det er tydeligt, at det er professionelle og dygtige fagfolk, der har skabt hvert enkelt produkt. Vi dykker ned i vores tre favoritter!

Style dit hår med et godt glattejern

Et godt glattejern hører til i den perfekte samling af gode produkter til håret - og dette fra Remington er det perfekte bud på netop sådan et glattejern. Glattejernet har avancerede plader med keramisk belægning tilsat kobber, der skaber en jævn varmefordeling og smukke, glatte resultater i dit hår. Glattejernet varmer hurtigt op - og er faktisk klar på bare 15 sekunder. Det er vi her på redaktionen virkelig vilde med. Man vil jo bare gerne i gang med at style!  Glattejernet har en digital (og smart) temperaturstying med hele 9 indstillinger op til 230 grader. Det passer til alle hårtyper, og er altså et virkelig godt glattejern til en god pris. Du kan i vores ovenstående LIVE se, hvordan Maj, der er frisør, tryller med jernet - hun viser dig også, hvordan du kan lave silkebløde krøller med det.

Glattejern

RemingtonRemington S5700 Copper Radiance glattejern
599,95 kr.
(44)

Skab lækre krøller med dette krøllejern

Der er ikke noget som lækre, definerede krøller - og det kan dette krøllejern nemt klare! Det er endnu en genialitet fra Remington, der har keramisk belægning og kobber, der skaber en jævn varmefordeling - og de smukkeste krøller. Krøllejernet varmer op på bare 30 sekunder. Så er det klar til, at du skaber bølger! Krøllejernet er utroligt nemt at arbejde med. Det kan du også se i vores LIVE, hvor Maj laver de flotteste krøller på Amalie.

Krøllejern

RemingtonRemington CI5700 Copper Radiance Krøllestav
399,95 kr.
(48)

Føn dig til fantastiske frisurer

En god føntørre er uundværlig - og denne af slagsen er en favorit her på redaktionen. Foruden at være lækker at holde og fuld af gennemførte detaljer, har den tre varme- og to hastighedsindstillinger, der gør det nemt for dig at styre den. Derudover har den ægte cold shot, der hjælper dig med at sætte håret og skabe den frisure hver morgen, du drømmer om. Føntørren har det, man kalder en salonledning på hele tre meter, der gør det nemt for dig at bruge føntørren, hvor det passer dig i dit hjem. Du kan se Maj udfolde sig med føntørren i vores LIVE ovenfor.

Føntørre

RemingtonRemington AC5700 Copper Radiance hårtørrer
499,95 kr.
(29)

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek