Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi tester virale trends: Vandfast makeup

Pernille har sat sig for at teste månedens største trends på de sociale medier - og her er altså lidt af hvert! Hun tester blandt andet hypet makeup, unikke (og lidt særlige) hacks fra TikTok og ikke mindst vandfast makeup - alt sammen så du kan blive klogere på, om du også skal prøve trenden derhjemme. Hvem vil ikke gerne have styr på den vandfaste makeup, når de svedige sommermåneder, dyp i vandet og festligheder nærmer sig? Se med!
Redaktionen tester
Vi sendte LIVE torsdag d. 22/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Tutorial: Sådan lægger du perfekt foundation

Matas LIVE

Tutorial: Sådan lægger du perfekt foundation

Af Matas

Foundation kan være svært: Hvordan finder man den rigtige farve? Hvordan får man den til at holde hele dagen? Skal den være let eller dækkende? Der er meget at tage højde for, og derfor tager vi dig i hånden her, hvor Zita, vores kosmetiker, fortæller alt, du skal vide om foundation - og hvordan du lægger den helt perfekt på din hud.

Læs Mere
Christiane viser sit simple hverdagslook

Matas LIVE

Christiane viser sit simple hverdagslook

I denne 'Get ready with' er vi hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller, der guider til et simpelt, men selvfølgelig gennemført, hverdagslook. Hun lægger en simpel base med en god foundation, concealer og en smuk blush. Derefter et det brynenes tur med nemme produkter, der hurtigt skaber bryn on fleek .Og så har hun en helt særlig mascara med, der giver de smukkeste vipper.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek