Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Vores hidtil vildeste Beauty Trend Box
Beauty Trend Box er tilbage - og den er bedre end nogensinde! Vi har fyldt den med de mest ikoniske produkter fra de mest populære brands i Matas. Gå ikke glip af denne lancering, som med garanti spreder glæde hos enhver skønhedsnørd.
Beauty Trend Box & Beauty Brand Box
Vi sendte LIVE onsdag d. 05/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Alt det bedste samlet til dig

Populære produkter bliver ikke blot populære af sig selv. De opstår fordi de indeholder effektive ingredienser og formler, der bare virker!


Vi har samlet nogle af de mest populære brands på markedet lige nu, og specifikt udvalgt de produkter vi ved, som leverer fantastiske resultater. Alt sammen til dig, der elsker at forkæle dig selv og din krop.


Tryk på billede og læs meget mere om boxen og dens indhold.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Mors Dag: Her er de bedste gaveidéer

Matas LIVE

Mors Dag: Her er de bedste gaveidéer

Af Matas

Søndag d. 9. maj er det Mors Dag - og det er årets bedste anledning til at fortælle netop din mor, hvor meget du holder af hende. Det er naturligvis godt at sige det med ord, men hvis du også har lyst til at forkæle hende med en lækker beauty-gave, skal du se med her, når vi guider dig til de allerskønneste gaver, du kan give din mor på den særlige søndag. Der vil være gaveideer til mange typer af mødre og i flere prisklasser.

Læs Mere
Beauty News: Disse produkter skal du kende

Matas LIVE

Beauty News: Disse produkter skal du kende

Af Matas

Bliv opdateret på de nyeste lanceringer og de vigtigste nyheder i skønhedsbranchen når Beauty News er tilbage med endnu en episode! Som altid kan du vinde alle de fantastiske nyheder vi taler om, og vil du være på forhant med alt det nye i skønhed, skal du se med i dag!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.