L'Oréal Paris

L'Oréals tidløse slogan "Fordi du er det værd" fylder 50 år og er stadig en hyldest til kvinder rundt om i verden. Genopdag vores ikoniske produkter og find din bedste kombination af hudpleje og makeup som kan gøre din hverdag lidt mere glamourøs. Fordi du er det værd!

L'Oréal Paris

L'Oréals tidløse slogan "Fordi du er det værd" fylder 50 år og er stadig en hyldest til kvinder rundt om i verden. Genopdag vores ikoniske produkter og find din bedste kombination af hudpleje og makeup som kan gøre din hverdag lidt mere glamourøs. Fordi du er det værd!

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/9
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

På abonnement

Prøv det på

Bedømmelser

Aktuelt

454 produkter
454 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 83,-
L'Oréal Paris Revitalift Filler Eye Serum 20 ml
124,95 kr.207,95 kr.Spar 83,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 9
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

L’Oréal gennem tiden

L’Oréal blev grundlagt i 1909 af Eugène Schueller. L’Oréal er især kendt for deres hårfarvereklame fra 1973 hvor den ikoniske sætning “Because I’m Worth It” stammer fra. Netop denne reklame er i dag essensen af L’Oréal, der handler om at omfavne sin unikke skønhed

Klassiske produkter

  • Volume Million Lashes er en ikonisk mascara. Børstens design gør det muligt at separere vipperne og opbygge vippernes volume. Gummifibrene sikrer, at dine vipper ikke klumper sig sammen, så du kan bygge på, indtil du er tilfreds. Hvis du skal en tur i byen fredag aften, kan du også lægge et ekstra lag oven på det, du i forvejen har lagt, for dramatisk effekt.

  • L’Oréal Paris Paradise Mascara er en rig og intens sort mascara, der giver lange, smukke og voluminøse vipper. Det ultrabløde børstehovede med over 200 børstehår giver en let og præcis applikation. Mascaraen er beriget med Ricinus-olie, der plejer vipperne og efterlader dem bløde og behagelige. Farven er dyb sort, og formlen forlænger dine vipper til et uimodståeligt og tiltrækkende blik.

  • L’Oréal Paris Unlimited Mascara er en fantastisk mascara, der opfylder alle de ønsker, vi kvinder har til vores mascara. Du opnår både længde, fylde og løft på grund af den specielt udviklede børste med to sider. Med den ene side opnår du længde og fylde. Med den anden side kan du forme vipperne efter dit ønske. Formlen er mild og kan anvendes af kontaktlinsebrugere.

  • L’Oréal Paris Brow Artist Plumper er en øjenbrynsmascara, der findes i forskellige nuancer. Den fikserer, farver og former dine øjenbryn samt indeholder fibre, som udfylder det bryn, du allerede har. Brug den alene for at optimere det bryn, du har fra naturen, eller brug den som et slutprodukt, efter du har tegnet brynet op med en brynblyant eller brynpomade.

  • True Match Foundation er en foundation, der matcher din hudtone og samtidig giver din hud en masse fugt. Den giver et naturligt resultat og tilstopper ikke dine porer. Med flere nuancer end nogensinde er det lettere at finde din personlige foundation.

  • L’Oréal Paris Infallible Matte Foundation er en foundation til dig, der ønsker en mat og fejlfri finish. Den er let i konsistensen og har en langvarig holdbarhed. Faktisk er den dokumenteret til at holde i op til 24 timer, så denne foundation må være optimal til byturen med veninderne. Den findes i et væld af farver, så der er med garanti også en, der passer perfekt til dig,

  • L’Oréal Paris Magic Retouch er en farvespray, der er uundværlig for dig, som ønsker at dække nogle grå hår eller en træls udgroning. Behandlingen er ikke permanent, men vil efterhånden udvaskes med hårvasken. Farvesprayen findes i mange nuancer og kan nemt sprayes ind i håret, hvorefter den tørrer hurtigt ind og efterlader dit hår med et naturligt finish.

  • L’Oréal Paris Casting Créme Gloss en semipermanent hårfarve uden ammoniak, der opfrisker den nuance, du har i forvejen. Resultatet er et hår fyldt med reflekser og glans. Behandlingen varer i op til 24 hårvaske. Du undgår altså en decideret udgroning og vil i stedet opleve, at nuancerne efterhånden bliver mere udviskede.

  • Age Perfect indholder produkter til din rense- og plejerutine. Der er udviklet et sortiment af produkter lavet til den modne hud. Serien er inddelt i aldersgrupper, således at det er nemt for dig som forbruger at finde den rigtige linje. Linjerne har det til fælles, at de indholder Collagen-Boost, som stimulerer din collagenproduktion, hvilket er med til at stramme huden op og gøre den flot og sund.

Til ham og hende

L’Oréal Paris tilbyder et univers til både mænd og kvinder, hvor du finder alt lige fra hverdagsfavoritter til gode festklassikere.

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up