Barbermaskiner

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære
Braun Barbermaskine Series 5 51-R1000s
KUN ONLINE
Series 5 51-R1000s
BraunBarbermaskine
889 kr.
(4)
Remington Roterende barbermaskine R4000
KUN ONLINE
R4000
RemingtonRoterende barbermaskine
699,95 kr.
(1)
Braun Serie 3 Skær 32s Sølv 1 stk.
KUN ONLINE
1 stk.
BraunSerie 3 Skær 32s Sølv
309,95 kr.
(7)
Remington Rotary Shaver X9 Limitless XR 1790
KUN ONLINE
X9 Limitless XR 1790
RemingtonRotary Shaver
1.199 kr.
(2)
Wahl WAHL Rejse Shaver Opladbar
KUN ONLINE
WahlWAHL Rejse Shaver Opladbar
249,95 kr.
Braun 9460cc shaver
KUN ONLINE
Braun9460cc shaver
4.099 kr.
Remington Rotary Shaver X7 Limitless XR 1770
KUN ONLINE
X7 Limitless XR 1770
RemingtonRotary Shaver
999,95 kr.
Remington Virtually Indestructible Rotary PR1855
KUN ONLINE
PR1855
RemingtonVirtually Indestructible Rotary
549,95 kr.
(2)
Remington XR5 Ultimate Head Shaver
KUN ONLINE
RemingtonXR5 Ultimate Head Shaver
849,95 kr.
(4)
Braun Barbermaskine Series 7 71-S7500cc
KUN ONLINE
Series 7 71-S7500cc
BraunBarbermaskine
2.499 kr.
Remington Ultimate Series Foil Shaver F8
KUN ONLINE
RemingtonUltimate Series Foil Shaver F8
999,95 kr.
Remington Style Series barbermaskine F5  F5000
KUN ONLINE
F5 F5000
RemingtonStyle Series barbermaskine
699,95 kr.
Remington Style Series Aqua Foil Shaver
KUN ONLINE
RemingtonStyle Series Aqua Foil Shaver
899,95 kr.
(1)
Remington Rotary Shaver X5 Limitless  XR 1750
X5 Limitless XR 1750
RemingtonRotary Shaver
899,95 kr.
(2)
Remington Style Series Aqua Rotary Shaver
KUN ONLINE
RemingtonStyle Series Aqua Rotary Shaver
999,95 kr.
Remington Manchester United Heritage Foil Shaver 1 stk.
1 stk.
RemingtonManchester United Heritage Foil Shaver
1.099,95 kr.
Remington Style Series barbermaskine F4  F4000
KUN ONLINE
F4 F4000
RemingtonStyle Series barbermaskine
549,95 kr.
Braun Serie 5 Skær 52S Sølv 1 stk.
KUN ONLINE
1 stk.
BraunSerie 5 Skær 52S Sølv
409,95 kr.
(15)
Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer
KUN ONLINE
RemingtonMB4700 TouchTech Beard Trimmer
999,95 kr.
Beurer Barbermaskine HR8000
KUN ONLINE
HR8000
BeurerBarbermaskine
649,95 kr.
(4)
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Bredt udvalg af barbermaskiner

Hvilken barbermaskine skal du mon vælge? For skal du have én, der giver en tæt barbering, eller skal den blot kunne holde dit lange skæg velfriseret? I bund og grund drejer det sig i det store hele om, hvilken af de mange forskellige barbermaskiner, der er bedst for netop dig og dine behov. Det er derfor umuligt at udpege én maskine, der er den bedste på markedet, da det afhænger af, hvilket look du gerne vil kunne lave med din barbermaskine. Dit look er nødvendigvis ikke den samme som din kammerats, din fars eller din kollegas, og derfor kan du og din omgangskreds have forskellige favoritter, når det kommer til barbermaskiner. Det er dog ikke ensbetydende med, at der bør hver én skræddersyet barbermaskine til alle, nej, for mange barbermaskiner har hver især mange forskellige indstillinger, der gør det let for dig at få netop det look, du gerne vil have. Ligegyldigt, hvad du skulle have behov for, er der dog en maskine for dig og dit behov her på Matas.dk.

Multifunktionelle Produkter

Hos Matas finder du flere barbermaskiner, som er multifunktionelle. Blandt andet barbermaskiner til alle længder af skæg, til foran på kroppen eller til ryggen. Hvis du vil have mulighed for at ændre dit look i ny og næ, kan du med fordel vælge en barbermaskine med mange forskellige indstillinger. Eksempelvis kan barbermaskinen Philips OneBlade trimme og barbere dit skæg, hvad end du har et kort eller langt et af slagsen. Du kan finde maskiner med ledning, eller som er trådløse. Der findes maskiner til både vådbarbering og tørbarberbering alt efter, hvilken funktion du ønsker. Multifunktionelle maskiner er også rigtig gode, hvis du er meget på farten som en af de unge forbrugere.

Rengøring og vedligeholdelse af barbermaskine

Det er vigtigt at huske at rense og rengøre din barbermaskine jævnligt. Derved opretholder du kvaliteten på din maskine og dens levetid. Der findes flere måder at gøre det på. Her er nogle af måderne:

  • Det mest optimale er at rense maskinehovedet efter hver gang, maskinen har været i brug. Oftest følger der en lille børste med til din maskine. Du kan også bruge en anden form for blød børste eller pensel. Ved at rense efter hvert brug får du fjernet gammelt hår og snavs fra skæret, så det forbliver effektivt og skarpt. Med et skarpt skær opnår du også den mest præcise og behagelige barbering.
  • Hos de fleste maskiner kan du skylle hovedet under vand. Til andre følger der oftest en rensevæske med, som kan bruges efter behov. Når der opretholdes en god hygiejne før, under og efter barbering, så mindsker du også risikoen for skægpest. En af de nemmeste måder at holde en god hygiejne omkring dit barbergrej er ikke at dele dit udstyr med andre. Derudover vil det hjælpe, at du har renset dit ansigt før brug, så der ikke sidder skidt og snavs i skægget når det skal trimmes eller barberes.

Find din barbermaskine hos Matas

Der er mange muligheder, når det kommer til valg af barbermaskine. Du har måske allerede et mærke, du tyr til, når du skal købe nye maskiner til at klippe håret, trimmet skægget eller fjerne øre- og næsehår, og derfor kender du måske mærker som Remington, Philips, Braun, Panasonic og Gillette. Blandt disse mærker kan du nemlig finde barbermaskiner, der virker, både hurtigt, sikkert og effektivt – og det er, hvad end du søger en barbermaskine til mænd, ladyshavere eller tilbehør som ekstra barberblade til din barbermaskine fra Braun.

Find mærkerne hos Matas.dk eller i din lokale Matas butik.

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Alt om skæg: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om skæg: Eksperten guider

Af Matas

Det er november - eller skulle vi skrive "Movember"? Vi har derfor fokus på skæg og hvordan man egentlig plejer det bedst. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt! Hvad er skægolie og skægbalm? Og hvor tit skal man bruge det? Vi får besøg af en ekspert fra Copenhagen Grooming, der fortæller alt, han ved om skæg. Og det er altså meget!

Læs Mere