• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Barbermaskiner

Mænd Barbering
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sofie
Materialist
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...
Min ekspertise er:
Make-up

Bredt udvalg af barbermaskiner

Hvilken barbermaskine skal du mon vælge? For skal du have én, der giver en tæt barbering, eller skal den blot kunne holde dit lange skæg velfriseret? I bund og grund drejer det sig i det store hele om, hvilken af de mange forskellige barbermaskiner, der er bedst for netop dig og dine behov. Det er derfor umuligt at udpege én maskine, der er den bedste på markedet, da det afhænger af, hvilket look du gerne vil kunne lave med din barbermaskine. Dit look er nødvendigvis ikke den samme som din kammerats, din fars eller din kollegas, og derfor kan du og din omgangskreds have forskellige favoritter, når det kommer til barbermaskiner. Det er dog ikke ensbetydende med, at der bør hver én skræddersyet barbermaskine til alle, nej, for mange barbermaskiner har hver især mange forskellige indstillinger, der gør det let for dig at få netop det look, du gerne vil have. Ligegyldigt, hvad du skulle have behov for, er der dog en maskine for dig og dit behov her på Matas.dk.

Multifunktionelle Produkter

Hos Matas finder du flere barbermaskiner, som er multifunktionelle. Blandt andet barbermaskiner til alle længder af skæg, til foran på kroppen eller til ryggen. Hvis du vil have mulighed for at ændre dit look i ny og næ, kan du med fordel vælge en barbermaskine med mange forskellige indstillinger. Eksempelvis kan barbermaskinen Philips OneBlade trimme og barbere dit skæg, hvad end du har et kort eller langt et af slagsen. Du kan finde maskiner med ledning, eller som er trådløse. Der findes maskiner til både vådbarbering og tørbarberbering alt efter, hvilken funktion du ønsker. Multifunktionelle maskiner er også rigtig gode, hvis du er meget på farten som en af de unge forbrugere.

Rengøring og vedligeholdelse af barbermaskine

Det er vigtigt at huske at rense og rengøre din barbermaskine jævnligt. Derved opretholder du kvaliteten på din maskine og dens levetid. Der findes flere måder at gøre det på. Her er nogle af måderne:

  • Det mest optimale er at rense maskinehovedet efter hver gang, maskinen har været i brug. Oftest følger der en lille børste med til din maskine. Du kan også bruge en anden form for blød børste eller pensel. Ved at rense efter hvert brug får du fjernet gammelt hår og snavs fra skæret, så det forbliver effektivt og skarpt. Med et skarpt skær opnår du også den mest præcise og behagelige barbering.
  • Hos de fleste maskiner kan du skylle hovedet under vand. Til andre følger der oftest en rensevæske med, som kan bruges efter behov. Når der opretholdes en god hygiejne før, under og efter barbering, så mindsker du også risikoen for skægpest. En af de nemmeste måder at holde en god hygiejne omkring dit barbergrej er ikke at dele dit udstyr med andre. Derudover vil det hjælpe, at du har renset dit ansigt før brug, så der ikke sidder skidt og snavs i skægget når det skal trimmes eller barberes.

Find din barbermaskine hos Matas

Der er mange muligheder, når det kommer til valg af barbermaskine. Du har måske allerede et mærke, du tyr til, når du skal købe nye maskiner til at klippe håret, trimmet skægget eller fjerne øre- og næsehår, og derfor kender du måske mærker som Remington, Philips, Braun, Panasonic og Gillette. Blandt disse mærker kan du nemlig finde barbermaskiner, der virker, både hurtigt, sikkert og effektivt – og det er, hvad end du søger en barbermaskine til mænd, ladyshavere eller tilbehør som ekstra barberblade til din barbermaskine fra Braun.

Find mærkerne hos Matas.dk eller i din lokale Matas butik.

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Alt om skæg: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om skæg: Eksperten guider

Af Matas

Det er november - eller skulle vi skrive "Movember"? Vi har derfor fokus på skæg og hvordan man egentlig plejer det bedst. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt! Hvad er skægolie og skægbalm? Og hvor tit skal man bruge det? Vi får besøg af en ekspert fra Copenhagen Grooming, der fortæller alt, han ved om skæg. Og det er altså meget!

Læs Mere