• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Hårklippere

Mænd Barbering
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Maj
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårkliper til alle behov

En hårklipper er til dig, der ønsker den helt korte og ensartede frisure - måske du er begyndt at tabe håret eller det er begyndt at blive tyndt. Eller måske ønsker du bare at spare på frisør regningen. Hvis du bruger lidt penge, så er hårklipper nu til dags effektive og klipper rimelige præcise, hvilket gør at du godt kan kaste dig ud i at klippe dit eget hår også selvom du ikke har erfaring.

Hårklipperen kommer med alt det nødvendige udstyr, som du skal bruge til at klippe dit hår kort. Der er afstandsskamme i forskellige længder, så du har et stort udvalg og selv kan vælge, hvor kort dit hår skal være.

Det er oftest mænd, der anvender en hårklipper. De fås som elektrisk opladning og ledningsfrie. Nogle kan også bruges med ledning, så skulle den løbe tør for strøm under din klipning, behøver du ikke at gå afsted med en halv klipning.

Det kan være værd at tjekke inden køb, om hårklipperen er støjsvag. Dette gør den ikke bedre, men det kan dog være rart at den er støjsvag.

Der findes mindre hårklippere som benyttes til skæg og til at rette kanter, de vil ikke kunne klare alt for langt eller for tykt hår.

Hvor ofte skal man klippe sit hår?

Brug af hårklipper som gør-det-selv kan spare dig for mange penge, især hvis man er flere i familien.

Hvor ofte du skal i gang med dine hårklipper kommer an på hvor hurtigt dit hår gror, og om du bedst kan lide at dit hår altid ser pænt ud. Et godt råd er, at lade der gå mellem 4-6 uger mellem dine klipninger - der kan dog godt gå længere tid.

Man skal være opmærksom på, at jo længere og tykkere ens hår bliver, jo sværere vil maskinen have ved at arbejde sig igennem håret. Derfor anbefales det højst at gå 8 uger mellem klipningerne.

Klip dit hår med en professionel hårklipper

Frisøren står med en hårklipper mange timer om dagen, og stiller derfor høje krav til deres professionelle hårklipper. Det er vigtigt at motoren er kraftig, ledningsfri eller lang ledning, støjsvag og ikke mindst at den klipper effektivt, præcist og tæt. Vægten kan også have en betydning, men vil man have en kraftig motor, så følger der også lidt ekstra vægt med.

Der er et bredt udvalg af hårklippere på Matas webshop, hvor også dem frisører nutildags står med kan findes. Vigtigt at huske her er, at prisen afspejler kvalitet.

Brug en hårklipper til skaldet frisure

Er du ved at blive delvist skaldet og ønsker du at det resterende hår skal klippes helt ned, så vil en barbermaskine ikke være en mulighed for dig.

​​​​​​​Her skal du have fat i en hårklipper med en afstandskam helt ned til 1 mm, da dette vil efterlade dig det næsten helt skaldet look, med flotte stubbe, hvormed det heller ikke er lige så tydeligt at se, hvor dit hår er holdt op med at gro.

Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Matas LIVE

Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Af Matas

Nytår er lige om hjørnet, og selvom vi i år desværre ikke kan samles til et kæmpe brag af en fest, så kan vores hår stadig se knald godt ud! Se med, når vores frisør Maj guider til, hvordan du nemt kan style håret, så du er klar til nytår. Hun vil gennemgå fem forskellige frisurer, der både egner sig til kort og langt hår, og som du med sikkerhed kan efterligne derhjemme.

Læs Mere
Flotte frisurer: Hvilken passer til dig?

Matas LIVE

Flotte frisurer: Hvilken passer til dig?

Af Matas

Velkommen til Matas’ Skønhedssalon, hvor vi skal tale om frisurer til forskellige hårlængder, og om den ultimative pleje til alle hårtyper! Har du nogensinde været i tvivl om, hvor ofte man bør vaske håret? Hvor ofte man bør bruge hårkur, eller om man mon kan klippe sit eget hår? Så er dette liven for dig. Vi lover, at du går herfra med værdifuld viden om lige præcis din hårtype, og til sidst udlover vi lækre præmier til fire heldige seere!

Læs Mere
Få 4 flotte looks til et kort hår

Vi guider

Få 4 flotte looks til et kort hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvordan laver man det bedste look til kort hår? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor vi guider til fire flotte frisurer til et kort og stylet look, som du kan finde inspiration i. Og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål til styling og pleje af kort hår.

Læs Mere